Age of Wonders: Planetfall - Revelations (DLC)

Age of Wonders: Planetfall - Revelations (DLC)
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 350 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A kinyilatkoztatások elindítják a megtámadott Es'Teq-dinasztia visszatérését, amelynek Heritor leszármazottainak célja az ősi technológia felhasználása és követők milliárdjainak reinkarnációja a galaxisban, megteremtve az isteni szabályt. A Heritor erős entrópiafegyvereket használ, amelyek hatékonyak a gépek ellen és felébreszthetik az ősi Es'Teq elméket. Szerezzen ősi titkokat, vagy adja át hatalmát egy új kampány, taktikai harc és mélyreható birodalomépítés révén.
Anomális webhelyek szerelője:
Fedezze fel a 30+ titokzatos webhelyet, csapdákkal és hatalmas ellenségekkel tele, hogy egyedi jutalmakat nyerjen és nagyszerű titkokat fedezzen fel. Találkozzon egyedi választásokkal az egyes frakciók vagy a titkos technológiák alapján.
További kampánymissziók:
Tapasztalja meg az Es'teq-dinasztia felébredését és Heritor leszármazottainak feltörekvését több mint 10 órás új tartalommal két kampány során.
Új titkos technika: Heritor:
Az ősi Heritor technológiával ürítse ki az ellenségek lényegét, ezáltal növelve a lehetőséget a hatalmas képességek felhasználására, erős entrópia fegyverek létrehozására és új egységek összehívására.
Sírvilág-forgatókönyv:
Kihívja magát, hogy fejezze be ezt a halálos új forgatókönyvet, ahol a Heritor ellenségei pusztító támadást keltenek. Ez a forgatókönyv tartalmaz egy új többjátékos küldetést is, amely lehetővé teszi, hogy több játékos csatlakozzon az akcióhoz.
Az "elfelejtett" NPC frakció:
Megtört, őrült vagy egyébként alkalmatlan Heritor utópiás társadalma számára, az Elfelejtettet soha nem akarták feltámadni.
A birodalmát fenyegető veszélyek:
Az újratolók olyan robotgyilkosok, akik régen jöttek létre, hogy elpusztítsák azokat, akik barátságosak voltak a Heritor ügyében, de most vadásznak mindenkit, aki a bolygón jár. Ugyanilyen halálosak a Megasow és a Malacok, a biológiailag megtervezett vadon élő állatok, amelyek a Csillagok unió bukása után veszetten lettek, és bármi látványt fel fog rombolni.
Helyek, pick-upok és mechanika:
Látogasson el az Essence Gash vagy az Es'Teq Well helyszíneire, hogy új harci hatásokat vagy képességeket nyújtson egységének. A holopadi felvétel diplomáciai jutalmakat és további befolyást biztosít a szövetségesek és ellenségek felett. Vegye át a birodalmi védekezéseket, mint például az új Soul Beacon, a Cluster Mine Launcher vagy a Firestorm rakétasiló, hogy segítsen a harcban.
Ingyenes tartalom:
Minden játékos megkapja a képességét, hogy átvegye az új birodalmi védekezést, és felszabadítsa azokat a műveleteket, amelyek fokozzák a kolóniáid harci hatását. Ezenkívül az Orbital Relays szerelő javítja birodalmának infrastruktúráját, hogy szinte azonnali szállítást lehessen végezni az ágazatok között - de vigyázzon, ha az ellenségek elbocsátják a szabotázsot!

Adatok
Megjelenés
2019.11.18
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Paradox Interactive
Cikkszám
DIGI00307
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 7 SP1, Windows 8.1 vagy Windows 10 (64 bites verziók)
Processzor: Intel Core i5 (3. generáció) vagy AMD FX sorozatú processzor (vagy ennek megfelelő)
Memória: 6 GB RAM
Grafika: nVidia GTX 650Ti 1 GB vagy AMD Radeon HD 7770 (vagy ennek megfelelő)
DirectX: Verzió: 11
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Tárhely: 20 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX kompatibilis hangkártya a legújabb illesztőprogramokkal
Egyéb megjegyzések: Hálózati kapcsolat szükséges a felhő mentéséhez és a multiplayerhez.

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows 10 (64 bites)
Processzor: Intel Core i5 (7. vagy 8. generáció) vagy AMD Ryzen 5
Grafika: nVidia GeForce GTX 1060 3GB vagy AMD Radeon RX 570 4GB (vagy ennek megfelelő)
DirectX: Verzió: 11
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Tárhely: 20 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX kompatibilis hangkártya a legújabb illesztőprogramokkal
Egyéb megjegyzések: Hálózati kapcsolat szükséges a felhő mentéséhez és a multiplayerhez.
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.