Age of Wonders: Planetfall (Premium Edition)

Age of Wonders: Planetfall (Premium Edition)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 121 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Magába foglalja:

  • alapjáték
  • Bravado Bundle kozmetikai csomag
  • SpacePunk kozmetikai csomag
  • Megfertőzött világok forgatókönyv bolygó
  • Digital Artbook
  • Soundtrack
  • Szezonbérlet
  • Fórum ikonok
  • Háttérképek

Egy bukott galaktikus birodalom kozmikus sötét korszakából kerülhet ki, hogy új jövőt építhessen népének. A Age of Wonders: Planetfall a Triumph Studios új stratégiai játéka, a kritikusok által elismert Age of Wonders sorozat készítői, elődeinek minden izgalmas, taktikai, körökre osztott harci és mélyreható birodalmi épületét egy teljesen új, sci-fi beállítás.

Építsd birodalmadat a hat egyedülálló frakció egyikével, kezdve a harcos Vanguardtól a dinoszauruszos amazonokig és a közgyűlés kiborg-zombikig. Haladjon előre minden egyes frakció küldetésén, használva eszét, katonai erejét és diplomáciáját, felfedezve a bolygóromokat és találkozva más túlélőkkel, amikor egy összetört civilizáció történetét tárja fel. Küzdjön, építsen, tárgyaljon és technológiai úton haladjon utópia felé egy egyszemélyes mély kampányban, véletlenszerű összecsapási térképeken és a többjátékos barátaival szemben.

Taktikai körökre osztott sci-fi harc

Tökéletesítse harci stratégiáját intenzív körökön átívelő csatákban, nagy csoportok, testreszabható egységek és rombolható környezetek részvételével.

Fedezze fel a gazdag tudományos-fantasztikus világot

Milyen titkok tárulnak fel, ha feltárja az elesett galaktikus birodalom történetét? Fedezze fel a Csillagok Unió sorsát buja tájak, vad puszták és benőtt megavárosok felfedezésével. Találkozzon rivális frakciókkal és fedezze fel az elhagyott helyeken rég elfeledett rejtett technológiákat.

Planetary Empire Building

Irányítsa telepének jövőjét a technológiai fejlődés és a társadalmi fejlődés keverékével. Környezeti paradicsomot vagy tökéletes katonai rendet teremt?

Több út a győzelemhez

Hódítással, diplomáciával vagy világvége technológiáival érje el végcéljait.

Játékmódok sokasága

A véletlenszerű térképgenerálás mellett egy egyjátékosból álló mély kampány végtelen visszajátszhatóságot biztosít. Próbáljon ki új játékstílusokat csetepaté módban, és játsszon a többjátékos móddal - online, hotseat és aszinkron!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2019.08.06
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Paradox Interactive
Cikkszám
DIGI00305
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ