Age of Wonders: Planetfall

Age of Wonders: Planetfall

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 342 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Kilép a bukott galaktikus birodalom kozmikus sötét korszakából, és új jövőt építhet népének. A Wonders Age: A Planetfall a Triumph Studios, a kritikusok által elismert Age of Wonders sorozat alkotóinak új stratégiai játék , amely elődjeinek minden izgalmas taktikai körön alapuló harci és mély birodalmi épületét az űrbe hozza egy teljesen új, sci-fi beállítás.

Építsd meg birodalmát a hat egyedi frakció egyikével, kezdve a militáns Vanguard-tól a dinoszaurusz-lovagló Amazónokig és a Közgyűlés kiborg-zombijáig. Haladj az egyes frakciók misszióin keresztül az eszedet, a katonai erőt és a diplomáciát felhasználva, felfedezzétek a bolygó romjait és találkozzanak más túlélőkkel, miközben kibontja az összetört civilizáció történetét. Harcoljon, építsen, tárgyaljon és technológiailag tovább haladjon utópiába egy mély egyjátékos kampányban, véletlenszerű összecsapási térképeken és a többjátékos barátokkal szemben.


Taktikai turn-alapú sci-fi harc
Tökéletesítse harci stratégiáját intenzív körökben zajló csatákban, ahol nagy számú frakció, testreszabható egység és pusztítható környezet áll rendelkezésre.
Fedezze fel a gazdag tudományos-fantasztikus világot
Melyek a titkok, amikor felfedik a bukott galaktikus birodalom történetét? Fedezze fel a Csillagok Uniójának sorsát buja tájak, vadon élő szennyeződések és benőtt városok felfedezésével. Találkozzon a rivális frakciókkal és fedezze fel az elhagyott helyeken régóta elfeledett rejtett technológiákat.
Bolygó Birodalom építése
Vezesse a kolónia jövőjét a technológiai fejlődés és a társadalmi fejlődés keverékével. Készít egy környezeti paradicsomot vagy tökéletes katonai rendet?
Több út a győzelemhez
Érje el végső céljait hódítás, diplomácia vagy világvégzés technológiáival.
Sokféle játékmód
A véletlenszerű térképgeneráció mellett az egyjátékos történet kampánya végtelen lejátszhatóságot tesz lehetővé. Próbáljon ki új játékstílusokat összetörő módban, és játssza le a multiplayer játékot - online, hotseat és aszinkron!
* A módosító eszközöket a rajongók jóvoltából nyújtják. Lehetséges, hogy eltérő rendszer-specifikációkat tartalmaznak, mint a Wonders Age: Planetfall játék, nem támogatják a technológiát, és csak angol nyelvű felülettel rendelkeznek.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2019.08.05
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Paradox Interactive
Cikkszám
DIGI00303
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ