Age of Gladiators II: Death League

-5%
Age of Gladiators II: Death League
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 842 Ft
Akció: 1 754 Ft
Kezdete: 2021.12.05   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Age of Gladiators II: A Death League egyjátékos stratégiai játék, amely a 3000AD-ban van beállítva; erőszakos és kiszámíthatatlan jövő, ahol a gladiátoros játékok népszerűségnek örvendenek fel az ismert galaxisban.

Béreljen felderítőket a bolygók potenciális kilátásainak megkísérlésére - miután csapata, cserkészés, küldetések, kereskedelem vagy drótbeszerzés útján toborozta gladiátorait, kezelnie kell morálját és személyiségüket, miközben felkészíti őket a kemény harci környezetben folytatott harcra. különböző világok. Támogatja a személyzet toborzását, korszerűsíti a székhelyét, gyűjt összeget, kutatási technológiákat, épít fel a székhelyet, részt vesz a küldetésekben, és kezelheti birodalmának gazdagságát és jó hírnevét, ahogy ez napról napra növekszik.

Amint harcosaid csatákat nyernek, és növekszik a szint, akkor Ön dönti el, hogyan összpontosítja képességeit attribútumok, fegyverek és szakértői pontok felhasználásával. Versenyezz, kereskedjen és lépjen kapcsolatba más játékbeli tulajdonosokkal, miközben harmincven kíméletlen, rendes szezonban zajló harc során harcolhat a rájátszásba való bejutás érdekében, és versenyez az esélye mellett, hogy az örökkévalóságot beírja a nevére az áhított Blood League bajnoki trófeában.
Készítsd el a történetedet. Építsd meg birodalmodat.
Jellemzők:
Nyolc különböző faj, saját specifikus harci bónuszaival és képességeivel.
Vezesse a gladiátorokat az új 3D izometrikus harci rendszerrel, ahol a harcok százai különböző eredményt hozhatnak. Használjon tucatnyi különböző harci stílust és képességet - alkalmazzon egyedi fajképességeket, harci stimuleket, amelyek növelik a fizikai statisztikákat, és speciális felszereléseket, például erőkifejtőket, fegyverzavarókat, páncélaprítókat, nano-piócákat és még sok más.
A működés hatékonyságának maximalizálása érdekében építsen székhelyet a pontos előírásoknak megfelelően. Orvosi öblök, kiképző központok, klónozó tartályok, kibernetikai laboratóriumok, fegyvercsarnokok, felszerelési műhelyek és még sok más.
A gladiátorok saját, dinamikusan generált fizikai tulajdonságokkal (összesen tizenkettő), fegyver-specialitásokkal és személyiségekkel születnek. Ön rajtad múlik, hogy felvázolja-e az akadémia legjobb kilátásait, ügyes kereskedelmet kezdeményez a konkurens tulajdonosokkal, vagy felvonul cserkészet, hogy kilenc különféle világon béren kívüli harcosokat keresjen.
Amint a gladiátorok felszállásra kerülnek, pontokat szereznek arra, hogy költeni tudásukra, fegyverek kiképzésére és szakértelmükre. A szakértelem lehetővé teszi a vadászgép felépítését és testreszabását a megfelelő erősségeiknek megfelelően. A fegyverképzés lehetővé teszi, hogy specializálódd a gladiátorod egy speciális fegyverrel (pisztoly, karabély vagy puska távolsági lövészek számára, vagy egykezes kard, kétkezes kard vagy fejsze közelharci csavarók számára). A gladiátorok fizikai képességei az életkor függvényében növekednek vagy csökkennek, attól függően, hogy a kezdetben vannak-e, vagy hanyatlanak-e.
Kövesse nyomon a nemrégiben összeállított gladiátorok előrehaladását az Rookie Ligában, gondosan fejlesztse ki és készítse elő őket a halálos Vér Ligába való esetleges előléptetésére. Lehet, hogy a következő megállíthatatlan szupersztár szerepel a gazdaság rendszerében!
Klónozott harcosok visszatér az életbe, vagy kibernetikával illesztik őket, ha súlyosan megsebesülnek.
Ellenőrizze, hogy ellenőrizte-e a hamis táblát. Az arénában lévő ellenkező gladiátoroknak ára lehet a fejükben, és millió hitelt hozhatnak kifizetésekben, ha csatában meghalnak.
Gondosan kezelje a gladiátorokat - moráljukat, kapzsiságukat, sérüléseiket, fáradtságukat, fegyvereik kiképzését és még sok minden mást figyelembe kell venni, mielőtt csatába küldik őket.
Amint a gladiátorok dicsőséget szereznek a csatából, a tömeg sokkal inkább elismeri és imádja őket. Nyerj annyi csatát, hogy elvonulhatnak (vagy meghalhatnak), és bekerülhetnek a Blood League Hírességek csarnokába is.
Legyen mogul az arénán kívül. Vásároljon ingatlanokat hírnévnek vagy vállalkozásoknak, amelyek révén tovább javíthatja működésének hatékonyságát.
Vásároljon, toborzzon, csapjon be, kereskedjen vagy igénybe vegye a harcosokat a lemondási huzalról.
Rob hitelszállítmányok, elrabló ellenséges harcosok, meggyilkolják az adósságtulajdonosokat és még sok más a proaktív küldetési rendszerrel. Növelje a siker esélyét azáltal, hogy megbízható gladiátorokat is küld küldetésre. A törvényesen igazodott gladiátorok csak törvényes küldetéseket vesznek részt, míg a bűnözésre hajlamos gladiátorok segítenek a jogellenes tevékenységekben.
Vegyen részt öt különféle kutatási ágazatban: harc, orvosi, fegyverek, páncél és cserkészet.
Kereskezzen fegyverekkel, páncélokkal, harci katonákkal, speciális felszerelésekkel és hitelhitelekkel a piacon.
Béreljen fel olyan személyzetet, mint cserkészek, orvosok, oktatók, fegyverek és páncélosok, hogy segítsen gladiátoroknak győzelmet elérni. Rendelje meg szupersztárjait vagy ígéretes kilátásait az oktatók számára az egyéni ápoláshoz; vagy felgyorsíthatja a sebesültek gyógyulását azáltal, hogy szakorvosi ellátást nyújt számukra a hotshot orvosától.
Arra törekszenek, hogy az ismert galaxis leggazdagabb személye lehessen. Vannak gyors és alátámasztott módszerek a pénzszerzésre, ám ebből következhet a jó hírneve és a harcos morálja.
A játék során előrehaladó üzeneteket kap az ellenkező főnökektől, valamint különféle egyéb üzeneteket a harcosoktól, a személyzet tagjaitól és a különböző karakterektől.
Nevezze át gladiátorait annak érdekében, hogy növekedjen a velük való kötődés.
Fogadjon a gladiátorjával szemben vagy ellen, a játék során alkalmazott bukmékerek által létrehozott esélyek alapján.
A harci pénztárcák és a fogadások az egyes mérkőzésekhez kapcsolódó hype-en alapulnak. Minél nagyobb a hype, annál jövedelmezőbb lesz a harci pénztárca és a fogadási piac - de az ellenzék is keményebb lesz.
Minden játékot dinamikusan generálnak, és minden alkalommal különböznek.
Játsszon annyi szezont, amennyit csak akar. Készítsd el a történetedet. Építsd meg birodalmodat.

Adatok
Megjelenés
2010.02.25
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Creative Storm Entertainment
Cikkszám
DIGI00286
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows Vista / 7/8/10
Processzor: Kétmagos 1,8 GHz-es vagy azzal egyenértékű processzor
Memória: 4 GB RAM
Grafika: Hardvergyorsított grafika dedikált memóriával
Tárhely: 1 GB szabad hely

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows Vista / 7/8/10
Processzor: Intel i3 negyedik generációs 3,5 GHz, AMD négymagos 3,9 GHz
Memória: 6 GB RAM
Tárhely: 1 GB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.