Age of Gladiators

Age of Gladiators

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 120 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Lehetséges forgatókönyv
Már majdnem pénzzel van. Még két nap, és már nem fogja tudni fizetni a személyzetét vagy a gladiátorokat. A ma tervezett küzdelem rendkívül hatalmas tömegeket vonz, azaz a harc pénztárca bőséges lesz, és nagy a lehetőség, hogy nagy mennyiségű fogadást tegyen. Az egyik probléma: a legfontosabb harcos fáradt az utolsó küzdelméből, és bántó vállfeszültséggel rendelkezik. Ráadásul agyrázkódásainak története van, tehát igazságos azt mondani, hogy nem lesz teljes ereje, ha az arénába állítja. De ő a legjobb, amilyen van. A többi gladiátor még újonc; továbbra is együtt dolgozik az oktatóival, és túl tapasztalatlan, hogy még be tudjuk juttatni a tégelybe.

A következő harc egy hét távolságra van, és rosszul működik. Nem tudsz ilyen sokáig várni.

Ha gonosz hajlam volt, akkor kivégezheti a legfontosabb harcosát, és megragadhatja az életmegtakarítását; A karrierje során megosztott harci pénztárcáival sok aranyat gyűjtött. Lehet, hogy egy vagy két hónapig megy, talán még több. Valami fontolóra vehető.

Vagy ha ezt az ártalmatlannak találja, inkább a pénz-hitelezőknél fordulhat. De a kamatlábaik az elmúlt napokban magasak voltak: legalább 30%. Ezzel finanszírozhatja a jelenlegi műveleteket - de hosszabb távon szenvedni fog.

Tehát talán el kell küldenie a legfontosabb harcosát az arénába. Felborult és fáradt - de ő szintén a 3. helyet foglalja el Leptis Magnus, az ön jelenlegi városának úgynevezett szakértői és tagjai között. Tudod, hogy ő az egyik legjobb, és még mindig van esélye, hogy meghúzza. ki egy győzelem.

Vagy elveszítheti az életét.

Mit csinálsz?
Mi az?
Az Age of Gladiators egyjátékos stratégiai / üzleti menedzsment szimbólum, amely az ókori Rómában a véres gladiátoros játékok magasságára van állítva.

Béreljen fel a cserkészet a tartományok potenciális kilátásainak megkísérlésére - miután felvette a gladiátorokat, kezelnie kell moráljukat és személyiségüket, miközben felkészíti őket az arénában folytatott csatára. Toborzzon támogató személyzetet, frissítse az istállót, vegyen részt küldetésekben, és kezelje vállalkozásának gazdagságát és hírnevét, ahogy az nap mint nap növekszik.

Mivel a harcosok csatákat nyernek és növekszik a szinttel, ön dönti el, hogyan összpontosítja képességeit az attribútum és a szakértői pontok elköltése révén. Versenyezz, kereskedjen és lépjen kapcsolatba más játékbeli főnökökkel, miközben felmegy az afrikai kiindulási tartományoktól egészen Róma nagyoszlopáig!
Jellemzők:
A gladiátorok saját dinamikusan generált tulajdonságaikkal (erő, agilitás, kitartás, ügyesség, reflexek, intelligencia és egészség), fegyver-specialitásokkal és személyiségekkel születnek. Az ön feladata felderítők felvétele, hogy megtalálják a legjobb toborzási lehetőségeket.
Gondosan kezelje a gladiátorok istállóját - morálját, kapzsiságát, sérüléseiket, fáradtságukat és még sok minden mást figyelembe kell venni, mielőtt csatára küldik őket.
A gladiátorok fizikai képességei az életkor függvényében növekednek vagy csökkennek, attól függően, hogy a kezdetben vannak-e, vagy hanyatlanak-e.
Hírnév rendszer: amint a gladiátorok dicsőséget szereznek a csatából, a tömeg sokkal szélesebb körben ismeri és imádja őket. Nyerj elég csatát, és nyugdíjba vonulásukkor (vagy meghalása után) el is szavazhatnak a gladiátoros hírcsarnokba.
Vigyázz, ahogy harcosaid felkapaszkodnak a mindenkori rekordok listájára a győzelem, a gyilkosság és a hírnév miatt - mindezt nyugdíjas és még mindig aktív legendák tartják az arénában.
Amint a gladiátorok felszállásra kerülnek, pontokat szereznek arra, hogy költenek tulajdonságukra és szakértelmükre. A szakértelem lehetővé teszi a vadászgép felépítését és testreszabását a megfelelő erősségeiknek megfelelően.
Harcosok vásárlása, eladása vagy kereskedelme ellenkező főnökökkel.
Rob kincstárak, ellenséges harcosok elrablása, meggyilkolják az adósságtulajdonosokat és még sok másat a küldetési rendszerrel. Növelje a siker esélyét azáltal, hogy gladiátorokat küld a misszióra.
Keressen fegyverekkel, páncélokkal és pénzhitelekkel kapcsolatos üzleteket a piacon.
Béreljen fel olyan személyzetet, mint cserkészek, orvosok, oktatók és kovácsok, hogy segítsenek gladiátoroknak a győzelemhez. Az alkalmazottak minden nap tapasztalatokat szereznek, amikor alkalmazzák.
Frissítse a istállóját azáltal, hogy javítja az ételeit, ágyneműit, menedékjét és még sok más.
Arra törekszenek, hogy az egész Római Köztársaság leggazdagabb egyénévé váljanak. Vannak gyors és alátámasztott módszerek a pénzszerzésre, ám ebből következhet a jó hírneve és a harcos morálja.
A játék során előrehaladó levelek fogadása az ellenkező főnökektől, valamint különféle egyéb üzenetek a harcosoktól, a személyzet tagjaitól és a különböző karakterektől.
Nevezze át gladiátorait annak érdekében, hogy növekedjen a velük való kötődés.
Fogadjon a gladiátorjával szemben vagy ellen, a játék során alkalmazott bukmékerek által létrehozott esélyek alapján.
A harci pénztárcák és a fogadások az egyes mérkőzésekhez kapcsolódó hype-en alapulnak. Minél nagyobb a hype, annál jövedelmezőbb lesz a harci pénztárca és a fogadási piac - de az ellenzék is keményebb lesz.
Minden játékot dinamikusan generálnak, és minden alkalommal különböznek.
Egyéb
Az Age of Gladiators egy olyan csapata a sportos frontális játékoknak, mint például az Out Of The Park baseball vagy a Football Manager sorozat. Az analógia folytatása érdekében azt fejlesztették ki, amely inkább azoknak az embereknek a stratégiája, akiket inkább érdekel a csapatok és a játékosok általános menedzserként történő felépítése, ahelyett, hogy a játékot taktikailag edzőként végezzék. Ugyancsak a stratégiai elemnek vonzza a Paradox és más műfaj franchise rajongóit.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Könnyed, Indie, Szerepjáték, Szimuláció, Sport, Stratégia
Megjelenés
2016. 02. 25.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Creative Storm Entertainment
Cikkszám
DIGI00285
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ