Age of Empires II HD - The Forgotten (DLC)

Age of Empires II HD - The Forgotten (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
6 857 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Üdvözöljük a Age of Empires II HD-ban: Az elfelejtett; az első új hivatalos terjeszkedés a II. Birodalom korszakának tíz év alatt. Kihívás barátainak öt további civilizációval és technológiával, küzdelem hét kampányon keresztül, legyőzheti az ellenfelek új játékmódjait a hatalmas térképeken, vagy kiabálhat egy mérkőzést, és mindet közvetítheti a twitch.tv webhelyen.
Kizárólag az Age of Empires II számára készült: HD Edition; Az Forgotten bővítés az Empires II Age: HD élményre épül, és tartalmaz Steam műhely támogatást, gőzkereskedelmi kártyákat és még sok minden mást!

Fedezze fel számos új funkciót a Age of Empires II HD: The Forgotten beleértve
Öt új civilizáció
Olaszok - induljon el Velencébe, és vállalja általános szerepét az egyik olasz köztársaságban, amely a Római Birodalom összeomlása után kialakult káoszból merült fel!
Indiánok - A hatalmas seregeket tedd a parancsnokságra, számtalan teveből és hatalmas elefántokból állva.
Szlávok - Még a mongol Arany Hordán felbomlása után is ezek a jeges Kelet-Európa síkságai továbbra is visszhangzik katonáinak mennydörgő pata és számtalan csizma alatt.
Magyárok - Vezesse a hatalmas Fekete Hadsereget a magyar síkságok fölött, és vezessen a legerősebb lovassági erőknek, amelyeket Európa valaha is látott a középkorban.
Inkák - Vezesse seregeit a Titicaca-tó partjai mentén, megvédje gazdagságát és örökségét a betörő konkistadoroktól, és állítson fel hatalmas struktúrákat, hogy ellenálljon az idő próbájának.

Hét új kampány
Alaric: A 4. században a hun invázió trauma formálta Alaricot, a góták félelmetes harcoskirályát. De biztosíthatja-e a szeretett király új haza a népének az összeomló Római Birodalom területén?
Sforza: Mindig éhes a dicsőség és a vagyon miatt, Sforza a 15. századi Olaszország körül vándorol, és szolgáltatásait kínálja a legmagasabb ajánlatot nyújtó személyeknek. Meg fogja választani a megfelelő csatákat, vagy rossz ellenséget fog csinálni? Vedd a kezedbe a fiatal zsoldoskapitány sorsát.
Bari: 400 évvel a Római Birodalom összeomlása után Olaszország még mindig készen áll a megragadásra. Élvezze újra a Bari kikötőváros történetét egy bizánci család szempontjából, a közönséges katonaságtól a nemességig. Óvakodj, mert nem csak a Bari van a tétben, hanem a Dél-Olaszország irányítása felett is.
Drakula: A történelem hihetetlen legendát hamisított az ember körül, aki a 15. század közepén uralta Wallachiat. Kegyetlen taktikája, amellyel megbirkózott a bővülő Oszmán Birodalom hatalmas seregeivel, egész Kelet-Európa legfélelmetesebb emberévé tette. Vérszomja és katonáinak hűsége visszatartja-e a törököket?
El Dorado: Csatlakozzon Francisco Orellana és Gonzalo Pizarro munkájához, hogy megtalálják az El Doradót, a legendás Arany Elveszett Városot, amelyet úgy gondolták, hogy elrejtik valahol a hatalmas Amazonas esőerdőkben. Az Amazon folyó mentén folytatott törekvéseik egész életen át tartó jólétet eredményeznek, vagy belemerülnek a bánatba?
Prithviraj: A 12. század vége felé India megoszlik a kormányzó Rajput klánok között. Az egyiket, a chauhanokat mostanában megáldták egy új király. A neve Prithviraj, és páratlan szándéka a rivális államok egyesítése. De mi történik, amikor beleszeret ellenség lányába? És van-e olyan ereje, hogy megállítsa a nyugatról érkező teljes muszlim inváziót?
Az elfeledett csaták: Az idő elhomályosította a legtöbb ismert vezetõ nevét. Életkorukban híresek voltak a csatatéren levő fáradtságukról, igazságos szabályaikról és hatalmi törekvéseikről. Tanúja lesz az Oroszlánszív Richard, Minamoto no Yoritomo, Osman Ghazi szultán, Khosrau és még sok más dicsőségének útja.

Új LudaKRIS térképméret
A Twitch.tv streaming integráció
Látogató mód
Új játékmódok
Szerződés - A későbbi címekben népszerűsített, a gazdaságilag célzott „Szerződés” játéktípus elérhető lesz az AoF-ben. Más néven „No Rush” néven is ismert, a Szerződés mód korlátozott időtartamú harcmentes korai növekedést tesz lehetővé, mielőtt a katonai erőre összpontosítana.
Fogd el a relikviát - A gyors tempójú, akcióorientált csatára az új „Fogd el a relikviát” látni fogja a játékosokat, akik a szerzeteseikkel rohannak, hogy átvegyék az egyetlen kincs irányítását, és biztonságosan visszaküldjék a bázisra.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
RTS
Megjelenés
2013. 11. 07.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Microsoft Studios
Cikkszám
DIGI00278
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ