Agarest: Generations of War Zero

Agarest: Generations of War Zero

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
6 126 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

FEDEZD FEL AZ ELSŐ ELSŐ ELADÓ ELSŐ TÖRTÉNETET: A HÁTTER
A legjobban eladott SRPG „Agarest: Generations of War” epikus sarkán a Ghostlight büszkén jelenti be az „Agarest: Generations of War ZERO” előszavát, amely vonzó keverékét képezi a mélyreható stratégia és az epikus többgenerációs mesemondás Steamnek!

... A sötétség és a fény istenei az ürességből Agarest, a legtökéletesebb és isteni világot teremtették. A generációk elmúlásával a paradicsom sajnos az idő romlására esett vissza. A háború elsötétítette az égboltot, és Agarest hamarosan kínzó pokollá vált, amikor az istenek megosztottak és hatalmas seregek összecsaptak, és elrabolták az egykor gyönyörű földet.
Sok évvel a patthelyzetben lévő háború után Sieghart, a fény seregeire lojális fiatal tiszt, veszélyes küldetésen halad át a heges hegyekön. Ott találkozik egy furcsa lányokkal, és tudatlanul örökre megváltoztatja a világ sorsát.

Nézze meg a történetet, amint harcol az ellenség hordáival több mint 80 órán keresztül egy vonzó és innovatív körökre osztott harci rendszerben
Válassza ki a sötétség vagy a fény útját egy igazán epikus történeten keresztül, amely több generációra terjed ki
Készítsd el harcosaid végső seregeit, és elsajátítsd az extra képességeidet, a speciális művészeteket és a többiek ölését, hogy legyőzze a hatalmas ellenségeket!
Használja az új kártyakészség-rendszert a hős egyedi személyiségének létrehozásához.
Lenyűgöző új és gyönyörűen animált karakterportrókkal.
A Soul Breed System visszatér! Csatlakozzon a választott menyasszonyához, hogy kialakítsa a hősök következő generációjának sorsát
Agarest: Generációs háború ZERO exkluzív játékfunkciók!
Agarest: A háború generációi A ZERO számos olyan egyedi tulajdonságot tartalmaz, amelyek megtalálhatók a sorozat első kiadásában, például a kiterjesztett területek, amelyek lehetővé teszik a támadások láncolását hatalmas kombókban, a Kovácscéh céltárgyainak és fegyverek készítésében történő kísérletezéshez, és természetesen a Soul Breed System, ahol gondosan meg kell választania a menyasszonyát, mivel ez a döntés közvetlenül érinti a következő generációkat.

A meglévő játékfunkciókon kívül a következő új funkciókat egészítették ki:
Az új vakációnapoklehetővé teszi a párttagok jobb megismerését és a bónusz tételek és helyszínek felszabadítását a városok különböző helyszíneinek meglátogatásával. A párt többi tagjával való kapcsolatépítés során új jelmezeket fog kinyitni, hogy viselhessék őket.

A beszélgetések során megjelenített karakterportrók jelentősen javultak a Motion Portrait megvalósításával . Ez a karaktereket életre kelti finom animációkkal, amelyek valóban elősegítik a lenyűgöző alkotás fejlesztését.

Különböző egyéb változtatásokkal, például a továbbfejlesztett grafika és a vadonatúj Card Skill System segítségével, amely lehetővé teszi a kezdő karakter testreszabását, ez egy előszó, amelyet nem szabad kihagyni.

Kizárólag a PC-s verzióra, az Agarest: Generations of War ZERO új és továbbfejlesztett verziója mostantól elérhetőFelhő-megtakarítás (amelyet az Agarest: Generations of War egészen a közelmúltban is hozzáadott). Hozzáadtuk azt a lehetőséget is, hogy eldöntsük, hogy mely irányt szeretné a vezérlők eltolni, valamint a DLC menü újbóli megváltoztatását, amely lehetőséget ad arra, hogy kiválaszthassa, hogy a DLC hogyan kerüljön hozzáadásra a meglévő mentésekhez. Ahogy az várható volt, teljes egér- és billentyűzet-támogatás, teljes játékvezérlő-támogatás, Steam-eredmények, nagyobb felbontású művészet és számos más felhasználói felület módosítása biztosítja a PC-játékosok számára a lehető legjobb játékélményt. Örömmel jelentjük be, hogy a választható gyűjthető Steam-kereskedelmi kártyák szerepelnek, míg a DLC teljesen ingyenesen szerepel a játékban, más DLC-csomagokkal együtt, amelyeket a kiadás után külön lehet megvásárolni.
Ingyenes DLC-t tartalmaz
A helyettes ajándékcsomagja: 4 lángos elemet, 4 jégelemet, 4 mennydörgés elemet, 4 szél elemet, 4 föld elemét, 4 sötétség elemet és 4 fény elemet tartalmaz
1. frissítési csomag: 2 STR UP, 2 VIT Up, 2 Agi Up, 2 Int Up feliratot tartalmaz. 2 LUK Up és 2 Max HP Up
Gyógyító kézi csomag: Gyógyító kézi csomagot tartalmaz
2. frissítési csomag: 2 STR UP +, 2 VIT Up +, 2 Agi Up +, 2 Int Up + tartalommal rendelkezik. 2 LUK Up + és 2 Max HP Up +
Egészség- és védőcsomag : 2 Marfile magot, 2 élettartályt tartalmaz, 1 Revive, 1 Dryad lélekét és 1 Requiem karkötőt tartalmaz.
Legendás tárgyak csomag: 2 isteni ágot, 2 egyszarvú szarvot, 2 holdfragmenst, varázslatos kristályapkát, 1 boldogság magot és 1 Feicui karkötőt tartalmaz.
Álomprófécia csomag: 2 damaszkuszt, 2 meteorvaszt, 2 generációs kristályt, 2 lapis orrát, 1 fényes fangot és 1 suttogott álomot tartalmaz
1. logisztikai támogatás: Vasúti fegyvert, isteni őröket, kristály karkötőt, sötét karkötőt és világos karkötőt tartalmaz
Fall from Grace Pack: Nagy fekete, fekete mellényt, Angel Halo-t és Angel Wing-et tartalmaz
Stout Defense Pack 1: tartalmaz extra keretet, káosz keret, Heaven's End és EOM
Squalid Chicken Pack: rozsdás kardot és rozsdás karkötőt tartalmaz. rozsdás gyűrű, funky csirke és csirke gyűrű
Nemességcsomag: Bustier hercegnőt, hercegnő tiárát, birodalmi guart és lebegőkövet tartalmaz
Loral Beast Pack: Tartalmaz Seiryu kardját, Genbu kesztyűjét, Byakko karkötőjét és Suzaku gyűrűjét.
Stout Defense Pack 2: Sárkány keretet, démon keretet, hatalmas gyűrűt, Dismal Sylph és Prometheus kötést tartalmaz.
Extra pontok 1. csomag: 5000 aranyat, 50PP 150TP-t és 250EP-t tartalmaz
Extra pontok 2. csomag: 50000 aranyat, 150PP-t, 350TP-t és 5000EP-t tartalmaz
Kiegészítő Dungeon 1: Kiegészítő Dungeon az 1. generációhoz - Új kaland vár a Fohites romokban
Kiegészítő Dungeon 2: Kiegészítő Dungeon a 2. generációhoz - Fedezze fel a Neige hómezőjét

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Szerepjáték, Stratégia
Megjelenés
2014.04.17
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Ghostlight
Cikkszám
DIGI00267
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ