Agarest: Generations of War

-8%
Agarest: Generations of War

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 167 Ft
Akció: 3 823 Ft
Kezdete: 2022.05.24   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az idő hajnalán szörnyű háború támadt a jó és a rossz erők között, amely Agarest világának pusztulásával ért véget. Győzelmeik után a Fény Istenei egyesítették a Sötétség Isteneinek romló testét és új világot teremtettek.

Most, a sötétség erői ébrednek újra ...

• Válassza az utat a sötétség vagy fény egy valóban epikus történet, amely több generáció
• Battle száz különböző lények segítségével egy sor karakter képességeit, egy lenyűgöző és innovatív körökre osztott harc rendszer
• Készítsd el harcosaid végső seregeit, és elsajátítsd az extra képességeidet, a speciális művészeteket és a többiek ölését, hogy legyőzzék a hatalmas ellenségeket!
• Csatlakozzon a választott hősnőhöz és használja a „Soul Breed” rendszert a hősök következő generációjának sorsának meghatározására
Agarest: A háború generációi - Exkluzív játékfunkciók!
Agarest: A háború generációi számos olyan egyedi funkciót tartalmaznak, amelyek nem találhatók más stratégiai szerepjátékban. Az alábbiakban összefoglaljuk a legjobbakat:

kibővített terület A

kiterjesztett terület az "összekapcsolt terület", amely mind pártja, mind ellenségei számára egyaránt megtalálható. A játék minden karakterének egyedi formájú, kiterjesztett területe van. Amikor egy karakter körbejár, az összes többi karakter a játékban szereplő karakter kibővített területén (és a karakterek ezen karakterek kiterjesztett területein!) Kombinálható kiterjesztett támadásban. Ez lehetővé teszi a pártok támadásainak egymás közötti láncolását, lehetővé téve további művészetek és hatalmas kombók elérését!

Kovácsművészeti céh
Kétféle módon frissítheti a Kovácsművészeti céh tárgyait és felszereléseit:

Bővítés útján: A berendezéseket maximalizálhatja az 5. szintre. Miután az elemet 5. szintre emelte, átalakíthatja az elemet, és valami másmá változtathatja. Ez a folyamat visszafordíthatatlan, és az eredeti elem elveszik. A kísérlet feltár néhány nagyszerű új elemet!

Alkímián keresztül: Az alkímia lehetővé teszi több elem kombinálását, hogy egyetlen, erősebb berendezést hozzon létre. Amíg elveszíti az alkímiában használt tárgyakat, új, nagy teljesítményű berendezést kap, és állandó hozzáférést biztosít az új cikkhez a boltban! Az alkímia új, hatalmas fegyvereket és páncélokat hozhat létre, de alkalmanként Smithing baleset történhet, és a kovács más tárgyat fog készíteni, mint amit vártál!

A "lélekfajta" rendszer
Az Agarest öt hősgeneráción keresztül zajlik, kezdve az első karaktereddel, Leonhardttal. Minden generáció során kapcsolatokat építesz 3 különböző női párttaggal, és minden generáció történetének végén választania kell, hogy feleségül veszi az egyik lányt.

A házassági partnerét azokra a lányokra korlátozhatja, akik egy adott nemzedék során szerettek téged. Választási lehetőségeit a történet bizonyos pontjain folytatott beszélgetések során megválasztott döntések határozzák meg.

A feleségül választott lány - és az Önnel fennálló kapcsolat erőssége - meghatározza a főszereplő képességeit a történet következő generációjában. Több karakterláncot kell megtapasztalnia, hogy megnézhesse az összes karakter lehetőséget, amely nyitva áll az Ön számára! Milyen hősöket hozhat létre?
Ingyenes DLC tartalmazza
Alapcsomag - alapcsomag. Tartalmaz mindegyiket 1 feltámadásból, elfogásból és ellenállásból, 2 mindegyikből gyógyítást és frissítést, valamint 5 élettartályt.
Támadás-védelmi csomag - 1 Adakát, 1 Pajzskardot, 1 Madártávlatot, 1 Varázslatos keretet, 1 Kritikus találatot és 2 Boldogságmagot tartalmaz.
1. kiegészítő csomag - 10 000 G, 100 PP, 250TP és 500EP tartalmat tartalmaz.
Recovery-Skill Pack - 2 könnyű gyógymódot, 2 betakarító gyógymódot és 2 gyógyító allit tartalmaz, valamint 1 imát, 1 evangéliumot és 1 számlálót.
Virágcsomag - 1 szerencsés varázst, 1 HP fel, 1 ellenálló betegséget, 1 visszaállító HP 15% -ot és 1 Restore AP ++ -ot, valamint 2 holdfényes virágot és 3 fa-lélek lelket tartalmaz.
Általános célú csomag- 1 mágikus pengét, 1 partizánt, 1 csatakeretet, 1 karkötőt a Feicui-ból és 1 darab Drop Rate Up-ot, valamint 2 fényes szárát és 2 haladó gyógymódot tartalmaz.
Kiegészítő Dungeon 1 - Kiegészítő Dungeon az 1. generáció számára. Egy ismeretlen kaland várja Önt az Erin Szent-szigeten!
Add-on Dungeon 2 - Kiegészítő börtön a 2. generáció számára. Új határ vár felfedezésre a Trum-part mentén!
Kiegészítő Dungeon 3 - Kiegészítő Dungeon a 3. generáció számára. Itt az ideje, hogy újraegyesüljön a régi barátokkal a Magna Val-ban!
Add-on Dungeon 4 - Kiegészítő börtön a 4. generáció számára. Induljon el izgalmas utazásra a titokzatos Tresor-szigetre!
Kiegészítő Dungeon 5 - Kiegészítő Dungeon az 5. generáció számára. Tegyen egy utolsó kalandot a Deep Forest Naruvia-ba!
Amatőr-tenyésztő csomag - 2 Mithril fenevakaromot, 2 nagy Mithril karomot +, 2 nagy fenevadszárnyat + és 2 Stardust fangot + tartalmaz. Ez a hét imádja kutyáját.
A Szerepmodell csomag - 1 Langguth-kardot, 1 SOC-ot és 1 extra keretet tartalmaz. "Langguth-kard. Szent kard, amely az isten szent fényével ragyog." Hát, nem lehetne tökéletesebb! Ünnepi
csomag - 1 Alfa Beld lándzsa, 1 Pokol kapuja és 1 Káosz kerettel rendelkezik. Úgy tűnik, ezek valami, amit egy portál megnyitásához használnak a hálóhoz, nem? Legyen óvatos ...
Elegáns ünnepi csomag- 1 alátét, 1 férfi ököl és 1 halper kaszát tartalmaz. Mossuk meg a kutyát a mosógéppel, szereljük fel az ember öklével és dobjuk el a Halper kaszát. Menj le! Ez hozzáad egy kis fűszert a hétvégéhez - uh, nem. A kaszák nem a dobásra készültek. Ez nagyon veszélyes lenne. Komolyan.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Szerepjáték, Stratégia
Megjelenés
2014.02.04
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Ghostlight
Cikkszám
DIGI00264
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ