Aftercharge

Aftercharge
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
634 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az Aftercharge egy 3 és 3 közötti versengő játék, amely láthatatlan robotokat dob ​​fel egy legyőzhetetlen biztonsági csapat ellen, magas oktánszámú taktikai csapásokban. Hat izzó szerkezet, úgynevezett extractor, a játék középpontjában áll, és mindkét csapat célja. A robotoknak össze kell hangolniuk a támadásaikat, zavaró tényezőket kell létrehozniuk és körül kell besurranniuk, hogy elpusztítsák őket. A bűnüldözőknek viszont a lehető legtöbb területet kell lefedniük, és képességeiket okosan kell felhasználniuk, hogy észrevegyék a támadókat és megállítsák őket, mielőtt az összes elszívót elpusztíthatják.

Jellemzők

A friss mechanika egyedülálló keveréke
A láthatatlan csapat legyőzhetetlen csapattal harcol, a szövetségeseket azonnal korlátlanul újraéleszti, és a képességek nullára esnek el.

Online multiplayer és matchmaker, keresztezett játék az Xbox One
Team-szel a világ minden tájáról származó játékosokkal, és szembenézni a hasonló képzettségi szintű ellenfelekkel. Oszd meg a játékosok medencéjét a hatalmas Xbox One felhasználói bázisú

Bite méretű versenymeccseinkkel.
A csapatok kicsik, a térképek kicsik, a fordulók rövidek, az akció mindig látótávolságon belül van, és soha nem áll meg.

Aszimmetrikus karakterek
Válasszon a két karakterkészlet közül mindkét oldalon, eltérő képességekkel és szerepekkel, hogy változtassák meg a csapat stratégiáját.

Adatok
Megjelenés
2019.01.10
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Chainsawesome Games
Cikkszám
DIGI00260
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: 64 bites Windows® Vista / 7/8/10 (legújabb szervizcsomag)
Processzor: Intel® Core ™ i3 vagy AMD Phenom ™ X3 865
Memória: 2 GB RAM
Grafika: NVIDIA® GeForce® GTX 460, ATI Radeon ™ HD 4850 vagy Intel® HD Graphics 5500
DirectX: Verzió: 11
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Tárhely: 5 GB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.