Aftercharge

Aftercharge

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
781 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az Aftercharge egy 3 és 3 közötti versengő játék, amely láthatatlan robotokat dob ​​fel egy legyőzhetetlen biztonsági csapat ellen, magas oktánszámú taktikai csapásokban. Hat izzó szerkezet, úgynevezett extractor, a játék középpontjában áll, és mindkét csapat célja. A robotoknak össze kell hangolniuk a támadásaikat, zavaró tényezőket kell létrehozniuk és körül kell besurranniuk, hogy elpusztítsák őket. A bűnüldözőknek viszont a lehető legtöbb területet kell lefedniük, és képességeiket okosan kell felhasználniuk, hogy észrevegyék a támadókat és megállítsák őket, mielőtt az összes elszívót elpusztíthatják.

Jellemzők

A friss mechanika egyedülálló keveréke
A láthatatlan csapat legyőzhetetlen csapattal harcol, a szövetségeseket azonnal korlátlanul újraéleszti, és a képességek nullára esnek el.

Online multiplayer és matchmaker, keresztezett játék az Xbox One
Team-szel a világ minden tájáról származó játékosokkal, és szembenézni a hasonló képzettségi szintű ellenfelekkel. Oszd meg a játékosok medencéjét a hatalmas Xbox One felhasználói bázisú

Bite méretű versenymeccseinkkel.
A csapatok kicsik, a térképek kicsik, a fordulók rövidek, az akció mindig látótávolságon belül van, és soha nem áll meg.

Aszimmetrikus karakterek
Válasszon a két karakterkészlet közül mindkét oldalon, eltérő képességekkel és szerepekkel, hogy változtassák meg a csapat stratégiáját.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2019.01.10
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Chainsawesome Games
Cikkszám
DIGI00260
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ