Aether Drift

Aether Drift

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
992 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az Aether Drift egy visszaverődés az arcade játékokhoz és a golyó pokolba való lövöldözéséhez az 1980-as években - modern csavarral. Tartalmaz egy végtelenített arcade mód 9 témájú arénák kihívás a készségek, heverő co-op és helyi multiplayer játékmódot, valamint a nagyszámú módosító és kihívások vértezze fel a játék! Játszunk, mint Jhin az Aether Guardian, egy kibernetikus szamuráj, aki őrzi a méretek közötti határt.
Mobius, minden dimenzió uralkodója, hatalommal haragszik és hadsereget küld az éter megsemmisítésére! Meg kell győznie a gonosz csatornájukat azáltal, hogy átvált a valóság szövetje között, és felhasználja ellenük egyik gyengeségét - hideg kemény acélt. Mint egy Aether Guardian, Jhin tudja használni a „Aether Slip”, hogy kezeljék a láthatatlan fenyegetés, amely megtámadta az Aether és menteni mindenkit a Mobius haragját. Jellemzők: - Gyors ütemű, kihívást jelentő játék feszes, érzékeny kezelőszervek - felcserélése dimenzióban lesz - 9 különféle pálya, hogy tesztelje képességeit - 6 egyedi őr, akik úgy játszanak, mint (és 1 titkos karakter) - Két intenzív főverseny - Versenyképes online toplista minden arénában - Holdindítók


(Holdokat lőnek rád!)
- 20 őrülten kemény kihívás
- Több mint 70 reteszelhető cheat kódvezérlő-

támogatás
(Xbox, Xbox One, PS3, PS4, GameCube)
* működhet a márkanevekkel, de nincs garancia a

Helyi Splitscreen multiplayer
- 14 Multiplayer Arénák
- Együttműködés, Head to Head, a King of the Hill, a Rifts és a Hot Burg játékmódok
- Egyéni mérkőzésbeállítások, powerupok stb.

Egyjátékos:
Az éter driftben a 9 arénában a lehető leghosszabb ideig kell túlélned. A Mobius katonái hullámai folyamatosan megtámadnak téged, ezért mindent meg kell tennie, hogy legyőzze őket! A nehézségek az idő múlásával megnövekednek, nevetséges összegekig Max-szinten.

Multiplayer:
6 multiplayer mód is létezik, amelyeket 2-4 játékos játsszon.
A Co-Op- nak vannak olyan játékosai, akik a toplistákért versenyeznek az egyjátékos arénákban. Az egyszemélyes játékossal ellentétben ez a mód lehetővé teszi a játékosoknak, hogy újjáéledjék elhunyt társaikat.
Stock és az Időzített módok játékosok egymás ellen harcolnak a halállal szembeni harcban a 14 multiplayer arénában.
A Rifts arra készteti a játékosokat, hogy az arénában keressenek olyan befogási pontokat, amelyeknek harcolniuk kell az irányításukért.
A King of the Hill egy riftet szúr a térkép közepén, és a játékosoknak harcolniuk kell az irányítás felett.
A Hot Potato módban a burgonya kerül az első játékos ütésre, amely átadhatja másoknak, ha megüti őket. Egy előre meghatározott idő eltelte után a burgonya felrobbant, és az összes közeli játékost egy hatalmas robbanás közben megöli. Az utolsó álló nyeri.
** Ez a játék csak helyi! **

További tartalom:
A játék 20 kihívással bír, amelyek mindegyike próbára teszi képességeit és agilitását. Megverték őket, hogy feloldja a játék cheat-kódjait, amelyek felhasználhatók mind az egyjátékos, mind pedig a többszereplősök vidám mértékű módosítására.

MEGJEGYZÉS: Ez a játék legjobban működik a DESKTOPS-on! Ne tévesszen bele azon, hogy azt gondolja, hogy a laptopokon is jól fog működni. Nem fog.

További információkért látogasson el a Toxic Sasquatch weboldalra!
Köszönöm, és boldog sodródó!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie
Megjelenés
2018. 08. 27.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Toxic Sasquatch
Cikkszám
DIGI00258
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ