Aeternum

Aeternum

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
951 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Ellica egy démoni varázslatos hallgató a birodalom egyik legrangosabb iskolájában, az Aeternum Akadémián. De iskolai munkája egyik nap hátsó helyet kell foglalnia, amikor felfedezi a legjobb barátját, Macy-t, aki hiányzik!
Segítsen Ellica-nak, hogy bátorítsa az őrült őrzőt, egy túlzsúfolt csarnokfigyelőt, és az egész élet kalandján hullámzzon az önálló repülõ macskák hullámain ... vagy akár csak ezen a héten.


Az Aeternum egy oldalsó görgetésű "danmaku" (más néven: bullet pokol) SHMUP, ahol a főszereplőt az ellenség hulláin keresztül kell vezetnie, amikor támadások tömeges golyókat lőnek rád, és szemben kell állnia a főnök karakterekkel, akik bonyolultan írt golyómintákat tartalmaznak.

A játékot és az esztétikát nagymértékben inspirálta más shmupok, például a Deathsmiles és a Touhou Project sorozat, de minden eredeti szereplõvel, történettel és beállítással rengeteg vadonatúj SHMUP élvezhetõ.

Play Story Mode, ahol segítesz Ellicának megpróbálni feltárni az Aeternum Akadémia hallgatói, köztük a legjobb barátja, Macy, eltűnésének rejtélyét. Vagy kapcsolja ki a párbeszédet, és csak élvezze az elkerülő golyókat!
Miután elsajátította ezt, váltson a Szerkesztés módra a fejlettebb pontozási élmény érdekében, vagy próbálja ki a Pacifista módot, ahol még vissza sem tud lőni!

Az Aeternum öt szakaszból áll, és 8 teljes főnökharcot, valamint öt nehézségi szintet tartalmaz az Easy-től a Lunaticig, ami határozottan nem a tapasztalatlanok számára szól!
Az AeternumA soundtrack tizenhét darab teljesen új chip-pop szintetizált zenét tartalmaz, a hosszú távú videojátékok remix jelenete, Jesse Bishop. Persze, hogy a szíved dobog, ahogy elkerül!
A teljes OST letöltés ingyenes DLC-ként tartalmazza a játékot!


Az Aeternum csapat:
Brooks Bishop: Tervezés, fejlesztés, programozás, művészet és forgatókönyvírás.
Nate Graves: Párbeszéd és forgatókönyv kidolgozása
Jesse püspök: Zene

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie
Megjelenés
2017.07.18
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Ashdar Games
Cikkszám
DIGI00257
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ