Aegis Defenders

Aegis Defenders
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
352 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓLAZ EMLÉKENYSÉG VISSZA HATÁSA A SÖTÉTEK KORÁN, HAGY A HASZNÁLATI MEGKÖZELÍTETT CIVILIZÁCIÓ MEGBÍZHATÓ.
Egy olyan világban, ahol az ősi technológiák irányítása hatalmat jelent, könyörtelen Birodalom jött létre. A Ruinhunters csapataként játszol, és egyetlen dolgot keres, amely megmentheti falunkat - egy legendás fegyvert, Aegis néven.

Fedezze fel, építse és védje meg ezt a 2D platformer alkalmazást, amely ötvözi a Metroidvania stílusú harcot a Tower Defense stratégiájával.FEDEZD FEL
Fedezze fel Elam világát, egy gyönyörű, mégis veszélyes helyet, amelyet az idő veszített el. Veszélyes állatokkal, elfeledett romokkal és hatalmas emlékekkel ragyogva Elamot életre kelti egyedülállóan kézzel festett pixel művészeti stílus.

ÉPÍT
Szintezzen fel tárgyait és fegyvereit a boltban, hogy nagyobb és rosszabb ellenségeket vegyen fel.
Állítsa be stratégiáját menet közben a "Fusion Build" rendszerrel. Próbáljon megolvasztani az elemek különböző kombinációit, hogy megváltoztassa a védekező beállítást.

HARC
Harcoljon ellenségektől minden oldalról - de nem kell egyedül tennie. A dinamikus karaktercserével a csatatéren több karakter között váltania kell, óvatosan el kell helyezni a karaktereket, és hatékonyan kell használni passzív képességeit a túléléshez.
Különböző toronyvédelmi szcenáriók - Egy pont megvédése elég nehéz lehet, de ez csak a kezdet. A játék előrehaladtával meg kell védenie a mozgó célokat, a dinamikus képességekkel bíró célokat, például az ajtók / fegyverek aktiválását, és még azokat a célokat is, amelyeket nem akar védeni ...

JELLEMZŐK
Játsszon a játékon akár single-player, akár split-screen coop játékban .
Építsen blokkokat, tornyokat és csapdákat, hogy megvédje a területet az ellenség hordáitól a Tower Defense által ihletett harcunkban.
Ismerje meg az ősök titkait és a birodalom eredetét kiterjedt történet módban.

Adatok
Megjelenés
2019.02.08
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Humble Bundle
Cikkszám
DIGI00250
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 7
Processzor: Intel Core 2 Duo E5200
Memória: 4 GB RAM
Grafika: GeForce 9800GTX+ (1GB)
DirectX: Verzió: 10
Tárhely: 2 GB szabad hely

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows 10
Processzor: Intel Core i5
Memória: 8 GB RAM
Grafika: GeForce GTX 560
DirectX: Verzió: 11
Tárhely: 2 GB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.