Adventures of Dragon

Adventures of Dragon
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
302 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓLA Sárkány kalandjai mesélnek a toleranciáról, az elfogadásról és a személyes növekedésről. A szórakoztató és játékos humor egy lenyűgöző mese útján vezet a játékoshoz, amely a főszereplőt felfedezi a szexualitásukról, személyiségükről és a megváltás fogalmáról. Olyan döntéseket kell hozniuk, amelyek befolyásolják a játék végét, amelyek közül néhány az egyik végéhez vezet, amely lehetővé teszi a játékosnak, hogy belemerüljön a játék világába. A főszereplő megkülönböztető személyisége lehetővé teszi a játékos számára, hogy együttérzzen mind a testi, mind az érzelmi küzdelmekkel. Ez a játékot sokkal elbűvölőbbé teszi, és segít a játékosnak jobban megérteni karakterét.T egy sárkány, aki szenvedélyesen utálja az embereket. Nem akar mást, csak minden ember megsemmisítését, jó indokkal. Az összes többi sárkány eltűnt, meghalt az emberiség kezén. T az utolsó sárkány, és az egész faja kihalt, amikor eltűnik. Dühös, esküszöm az alkoholistát, csak senkire törődik.

Véletlenül valami sokkal nagyobb részvétellel vesz részt, mint önmaga vagy problémái, valami, ami az egész világ pusztulását jelentheti. Hirtelen T az egyetlen, amely megakadályozza az emberiség kihalását. Olyan választással kell szembenéznie, amelynek könnyűnek kell lennie, hogy megbosszulja faja gyilkosságát vagy megmentse az emberiséget. A választás nem olyan egyszerű, mint gondolta volna.

Adatok
Műfaj
Kaland, Könnyed, Indie, Szerepjáték
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Tuomo's games
Cikkszám
DIGI00245
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: WindowsR 7/8 / 8.1 / 10 (32 bites / 64 bites)
Processzor: INtel Core 2 Duo vagy annál jobb
Memória: 2 GB RAM
Grafika: DirectX 9 / OpenGL 4.1 képes GPU
Tárhely: 2 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések: 1280x720 vagy annál jobb kijelző

AJÁNLOTT:
Grafika:Az OpenGL ES 2.0 hardvermeghajtó támogatása szükséges a WebGL gyorsításhoz. (AMD Catalyst 10.9, nVidia 358.50)
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.