Action Henk

Action Henk
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
880 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Fuss, ugorj és csúsztassa be a Action Henk dicsőséges játékkal teli világába! Légy lendületes mestere és küzdj a fizika ellen, amikor egyszerre és mindenkorra harcolsz a rongyos 90-es évek akciófiguráival szemben, hogy igazoljátok, hogy a Action Henk a leggyorsabb!

A Action Henk több mint 70 különböző környezetben beállított sávval, 5 játszható karakterrel, dedikált kampószintekkel, teljes sorozat kitüntetett érmével és teljes értékű szerkesztővel rendelkezik. A Action Henk készen áll a lejátszásra Windows, Mac és Linux rendszeren.

Kihívó szintek: Küzdj meg több mint 70 egyedi szintet, amelyek tele vannak ugrásokkal, diákkal és trükkös hivatkozásokkal. Tudja elsajátítani minden fordulatot, hogy megverje barátaidat és megszerezze a megfelelő helyet a ranglistákon?
Szint szerkesztő: Nyisd meg Henk játékdobozát, és építsen el káprázatos szinteket, amelyeket csak a saját képzelete korlátozhat! Ossza meg zenéit a világgal, és versenyezhessen végig sok felhasználó által létrehozott tartalomon!
Kihívás a barátokra: Töltse fel kedvenc szintjét, és versenyezzen barátai szellemeivel, hogy kiderüljön, ki a legjobb! Győzd le az időket, és azonnal küldj értesítést nekik, hogy dörzsöld az újonnan szerzett győzelmedet. Valódi kihívás előtt áll? A beépített Twitch chat-integrációval akár 20 néző kísértetét is felveheti egyszerre!
Kinyitható karakterek: Játssz az kissé formátlan Action Henk-ként vagy az öt kinyitható akció figuraként, és versenyezhetsz az egyjátékos kampány és a bónusz szintjein, hogy megszerezz egy egyedi játékbőr megkülönböztető bőrt!
Online multiplayer: Unod már a helyi barátait? Ugrás az internetre a világ minden tájáról érkező valós idejű versenyekre a sebesség-fanatikusok ellen!
Ugráló ütések: Wiklund demoszcené zenész szivattyúzó hangzása, a professzionálisan hangzott, rongyos 90-es évek akciófigurái és a kritikusok által elismert Power Up Audio hangterve.

Adatok
Megjelenés
2015.05.11
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Rage Software
Cikkszám
DIGI00223
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows Vista, 7, 8
Processzor: Intel Core i5
Memória: 3 GB RAM
Grafika: Nvidia Geforce GT 430 / egyenértékű vagy újabb
Tárhely: 3 GB szabad hely

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows Vista, 7, 8
Processzor: Nagy hatótávolságú Intel Core i5
Memória: 4 GB RAM
Grafika: Nvidia Geforce GTX 560 / egyenértékű vagy újabb
Tárhely: 3 GB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.