Ace of Spades: Battle Builder

Ace of Spades: Battle Builder
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 842 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Köszönj a kreatív lövöldözősnek. Ace of Spades: A Battle Builder az első személyű lövöldözős játék, amely lehetővé teszi a csatatér létrehozását, elpusztítását, majd az újból létrehozását. Legfeljebb 32 játékos választhat hét egyedi osztály közül, és egy csapat-alapú többjátékos súlyos testi sértésbe lép egy végtelenül fejlődő csatatéren, hogy felépítsen, megsemmisítsen és kivonjon az ellenfelet.
Főbb jellemzők
ÉPÍTÉS, VÉDELEM ÉS Kreativitás - A teljes stratégiai és kreatív szabadság áll az Ön rendelkezésére az ellenség megsemmisítésére, ahogy tetszik.
TÖBB JÁTÉKOS KÉP LÉTREHOZÁS - Ace of Spades: A Battle Builder tartalmaz egy térképkészítő módot, amely lehetővé teszi, hogy akár 23 baráttal együttműködhessen, és elkészíthesse saját Ace of Spades csatáját! Az egyedi eszközök és több mint 400 előre gyártott szerkezet segít létrehozni a tökéletes multiplayer térképeket, amelyeket feltölthet és megoszthat a Steam Workshop segítségével.
SZABAD JÁTÉKMÓDOK - Játssz úgy, ahogy szeretnél! Szervezze meg saját mérkőzését, vagy hozza létre saját módját az elérhető elérhető beállítások széles választékával. A kedvenc mód és osztályok finomhangolásától kezdve a TDM-et egy csak Spade-sértéses mérkőzésé alakításáig előre definiált csapatokkal, lobbiban gazdaként:
Állítsa be a hallját, hogy csak meghívja, barátait vagy nyitva álljon, és teljes ellenőrzést gyakoroljon annak felett is, hogy ki csatlakozik a fogadó „rúgás” funkcióhoz
Válogassa meg a játékosokat meghatározott csapatokba - nagyszerű klánmeccsekre, vagy arra, hogy ugyanabban a csapatban játsszon, mint a barátaid
Válassza ki a hivatalos vagy a játékos által készített térképet
Állítsa be a mérkőzés méretét és időtartamát
Állítson be vanília játékmódot, vagy módosítsa őket, hogy megfeleljenek egy széles testreszabható játékszabály használatával
Rengeteg őrült játékmód
Team Deathmatch - A szünet mindannyian. Öld meg az ellenséget; próbáld meg nem meghalni csinálva.
Zombi mód - Túlélje meg az élő halottak támadását. Ennek hiányában csatlakozz hozzájuk.
Klasszikus CTF - Vissza az alapokhoz, egy osztály, egy betöltés, a klasszikus puska. Tudod mit kell tenned.
Ragadja meg a zászlót - egyetlen FPS sem teljes CTF nélkül. Védje zászlóját, vegye el az ellenséget.
Demolition - Rombolja le az ellenség bázisát, mielőtt a sajátját megsemmisíti.
Gyémántbánya - ásj ki drága gyémántokat és védd meg a gyémánthordozót, amikor megkísérelnek pénzt felfedezni a csapatod pontjain.
Foglalkozás - Játékmód, amely védekezés ellen bűncselekményt eredményez. A védekező csapatnak meg kell védenie csapatait a térkép zöld által elfoglalt részén, míg a támadó kék csapat megpróbálja elpusztítani az ellenség helyzetét bombák sikeres robbantásával.
VIP - Játssz az 1930-as évek Chicago vagy Los Angeles-i Alcatraz korszakában, és védd meg a főnök főnökét az ellenkező Mafioso-tól.
Területi ellenőrzés - Kérjen csapata számára a térkép fő taktikai területeit, szerezze meg a térkép nagyobb részének területi ellenőrzését nyerés céljából, vagy még jobb, ha dicsőséget szerez, és átveszi az egész térképet!

Adatok
Megjelenés
2012.12.12
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Jagex Limited
Cikkszám
DIGI00212
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
A: Windows XP SP3 / Vista / 7 verzióval
processzor: 2,4 GHz-es Intel kétmagos processzor vagy ezzel egyenértékű AMD
Memória: 2 GB RAM
Merevlemez: 500 MB ingyenes
Grafika: 800 x 600 minimális felbontás, OpenGL 2.0 támogatás vagy annál jobb.
Videokártya: Javasoljon dedikált grafikus kártya használatát (GeForce 6800 GT vagy újabb, Radeon X1600 vagy újabb, Intel Graphics GMA 4500 vagy magasabb verzió, 128 MB dedikált RAM-mal. A laptop / mobilkártya változik.
DirectX: 9.0
Egyéb követelmények: Szélessávú internet kapcsolat

AJÁNLOTT:
A: Windows XP SP3 / Vista / 7 verzióval
processzor: 2.6+ GHz-es Intel négymagos processzor vagy ezzel egyenértékű AMD
Memória: 4 GB RAM
Merevlemez: 500 MB ingyenes
Grafika: 800 x 600 minimális felbontás, OpenGL 2.0 támogatás vagy annál jobb.
Videokártya: GeForce GTX460 dedikált grafikus kártya vagy AMD egyenértékű
DirectX: 9.0
Egyéb követelmények: Szélessávú internet kapcsolat
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.