Academia : School Simulator

Academia : School Simulator

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 426 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Építsen középiskolát fantasztikus létesítményekkel, például tudományos laboratóriumokkal, kosárlabdapályákkal és művészeti termekkel, vagy végezze el a minimumot, és éljen állami támogatásokkal! Kínál tanácsot adni a bűnös diákoknak, vagy egyszerűen őrizetbe küldi őket, hogy az életüket elronthassák? Felveszi a legjobb tanárokat vagy olcsóbbat, és óriási osztálytermeket épít fel 1: 100 tanár / hallgató arányban? Épít-e elég WC-ket, vagy horkol, mivel a hallgatók kénytelenek enyhíteni magukat a bokrokban? A választás a tiéd!

Academia: School Simulator egy vidám, mégis kihívást jelentő menedzsment játék a Prison Architect művészétől és a Stúdiótól, amely politikai állatokat hozott neked.


A diákok motivációját a különféle igények, többek között a higiénia, az éhség és a fegyelem vezetik, és az idő múlásával még összetettebbé válnak, végül az iskolai versenyen versenyeznek, mint például a méhek helyesírása és még a szerelmesek.A tanárok egyediek, különböző tantárgyak és különféle fokozatúak. Végül megvannak a saját motivációik is, amelyekkel elégedetteknek kell lenniük, hogy a tanítást a legmagasabb szinten tarthassák.Építsen étkezőket, klinikákat, számítógépes laboratóriumokat, közös területeket és még sok minden mást, amikor álmai oktatási komplexumát hozza létre.Gondolod, hogy a portások nem csinálnak jó munkát? A maximális hatékonyság érdekében saját maga rajzolja ki útvonalait.A cserepes növényektől a szobrokig és szökőkutakig, mindent megteszünk annak érdekében, hogy az iskolája mindenki irigykedjen! És továbbra is hozzáadunk dekoratív tárgyakat, hogy teljesen egyedi iskolád legyen.Olyan diákok, akik zombiknak tűnnek és agyat esznek? miért ne? Olyan iskolát akar vezetni, ahol a hallgatók szó szerint foglyok? Bármi is lebeg a hajón! A képmodok már elérhetők, a nyelv és más modok a jövőben is megjelennek.Testreszabhatja iskolai pecsétjét és mottóját, hogy egyedülállóan saját iskolát készítsen!A normál mód megköveteli a költségvetés egyensúlyát, és a lehető legjobb oktatást biztosítja pénzével, miközben a homokozó korlátlan pénzzel utópiába állhat!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Indie, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2017. 09. 08.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Squeaky Wheel Studio Inc
Cikkszám
DIGI00197
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ