Abstract Arena

Abstract Arena

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 046 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az Abstract Arena egy top-down akció-lövöldözős játék, teljesen absztrakt összefüggésben. Legfeljebb 6 különböző hajó ütközhet az arénában, kihasználva mindegyik egyedi és kiegyensúlyozott készségét . Gyors, pontos, erőteljes: a játékmenet könnyen megtanulható, de nehezen elsajátítható, sokféle játékstílushoz adaptálható , a különböző helyzeteknek köszönhetően, amelyekkel a játékos találkozik.

6 különböző hajó, egyedi képességekkel
Akár 6 kihívó az arénában egyszerre
Minimális és elegáns grafika
Puha sci-fi zene és sztereo hanghatások
12 különböző eszköz használható
16 dinamikus térkép mozgó akadályokkal
Választhat mindenki számára ingyenes és a csapat alapú mérkőzések között
4 játékmód játszani
LAN lejátszás vagy helyi split-screen multiplayer
Az x360-szerű vezérlők teljes támogatása
Eredmények és feloldható termékek
Támogatás angol, olasz, francia, spanyol, német és orosz nyelvekhez


Az Abstract Arena grafikájának legfontosabb jellemzői az élénk színek és a száraz figurák . Az asztétistákat pontosan definiálják éles vonalakkal és geometriai alakzatokkal, így azt a benyomást keltik, hogy egy minimalista műalkotásban játszanak . A légkör hangsúlyozása érdekében nagyon inspirált lágy sci-fi zeneszámok vannak , amelyek tökéletes audio hátteret biztosítanak a sok hanghatáshoz.


Annak érdekében, hogy a játék kissé megrázkódjon, 12 különféle tápegység van, amelyek új készségeket és hasznos eszközöket adnak a kihívók számára. A kiegészítő tornyok, mágneses mezők, fagyasztó rakéták, visszaverő pajzsok és sok más speciális tárgy gazdagítják az egyes helyzeteket. Akár 16 dinamikus térkép kitöltvemozgó akadályok állnak rendelkezésre az összes lehetséges harc fogadására, mindegyik eltérő háttérrel rendelkezik.


Gondolhatjuk, hogy az arénában csak ellenfelekkel lehet találkozni, de ez nem igaz, valójában a játékosok mindenki számára szabadon megengedhetik csapataikat vagy csapat alapú csatákat . A lehetőségek szinte végtelenek: a 3v3 vagy 2v2v2 ütközések a leggyakoribbak, de tisztességtelen 2v3 vagy 1v4 ütések is megengedettek.


Mindenki tudja, hogy több játékos szórakoztatóbbá teszi a játékot : a helyi többjátékos mérkőzés elindításához legalább egy szokásos vezérlőre szükség van. 2 játékos harcolhat együtt egyszerreugyanazon a képernyőn az összes Aréna módban, mivel a képernyő könnyen felosztható két felére. A játék teljes mértékben támogatja a gamepad analóg botjait és a dübörgés funkcióit is , hogy jobban bevonják a játékosokat az akcióba.


Nyissa fel a hajók új bőrét , hallgassa meg a zeneszámokat , alkalmazzon speciális grafikai effektusokat és még sok minden mást. Keresztül befejezése 20 különböző eredményeket , az egyszerű feladatok nehezebb kihívásokat , akkor hozzáférhet extra tartalmak és leleplez minden titkát a játékot. Mire vársz?


Az Abstract Arena 2016 áprilisában született, Alberto Muratore bérbeadásáravegyen részt az éves GameMaker Italia Forum játékfejlesztési versenyen. A fejlesztés a kedves embereknek nyújtott sok segítségnek köszönhetően folytatódott, akik felajánlották képességeiket olyan feladatok elvégzéséhez, amelyekre a fő fejlesztő nem tudott gondoskodni, például a weboldal készítésére és a fordításokra. A Credici csapatot azért hozták létre, hogy ezeket az embereket azonos név alatt csoportosítsák - a „Credici” egy olasz szó , két jelentéssel bír: „hidd el benne” és „bízz bennünk” ; tehát tökéletesen leírja a "tagok" közötti együttműködést. Kalandunk során a fő szerepet az Indiexpo fedezte ,Svilupparty 2017 . Több mint egy év fejlesztés után az Abstract Arena végre készen áll arra , hogy a Steam közössége megbecsülje!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie
Megjelenés
2017.08.04
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Splashteam
Cikkszám
DIGI00193
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ