Abandon Ship

Abandon Ship

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 163 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Fedezze fel hatalmas mennyiségű egyedi, történetteljes szigetet a különféle életközpontokban és témájú területeken: Harcolj a kísértethajókkal a kísértetjártakon. Vigyázzon az óriás pókokra a Pók-szigeteken. Mérgező gázzal, jéghegyekkel, kannibálokkal és még sok máskal teli régiók várnak.

Vegyen részt az ellenséges hajókkal, erődítményekkel és tengeri szörnyekkel az ördögi harcban, és használja a legjobb taktikát az ellenség manőverezéséhez és fegyverzetéhez. Időjárási és környezeti feltételek befolyásolják csatait: Árapályhullámok, villámcsapások, vulkáni bombázások és hóvihar csak néhány módosító eszköz, amely befolyásolja az Ön stratégiáját.

Az Abandon Ship az „Age of Sail” hajókra összpontosít fantasztikus környezetben, a klasszikus haditengerészeti olajfestmények ihlette művészeti stílusban.
Az élet ebben a világban brutális lehet. A halál állandó. De az utazás nem ér véget, ha a hajója megsemmisül. Te vagy a kapitány, és mindaddig, amíg a kapitány él, mindig van remény.

Ha egy mentőcsónakhoz menekülsz, vagy akár egyedül a vízbe sodorodsz, akkor esélye van túlélni és harcolni a tetejére.
A harc taktikai és vad. Minden csatát keményen küzdenek, mindig a vereség szélén. Az esélye az esélyek leküzdésére az, hogy minden előnyt kihasználjon, amelyet magával hozhat.

Több tucat különféle fegyver és frissítés érhető el a megszerzendő különféle hajóosztályokban. Testreszabhatja hajóinak megjelenését az ellenséges hajók érintetlen rögzítésével. A megbízható legénysége tapasztalatokat és tulajdonságokat szerez, amelyek előnyt nyújtanak az ellenség felett.
Fedezze fel a fantasztikus világot, amely reagál a tetteidre. Vegyen részt a kalózkodásban, és váljon vadászott kapitányra. Vállaljon olyan küldetéseket, amelyek drasztikusan megváltoztathatják a környezetet - vagy az egész világot. Döntéseket hozhat, amelyek szövetségeseket vagy ellenségeket hoznak létre, és visszatérnek, hogy segítsenek vagy bosszút álljanak.

Játssz több történetet, köztük a Cthulhu-esque Cult megdöntésének fő kampánybeszédét, az elődeinek örökségének újjáépítéséről szóló Freeplay módot, valamint rövidebb meseket, például a nővéred megmentésére összpontosító harci kampányt, vagy a Kultus kardját , ahol az Atya gyermekeként játszik, és felmászik a sorakra, amíg meg nem kapják a végső fegyvert: a Kraken.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Indie, Szerepjáték, Stratégia
Megjelenés
2019.10.22
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Fireblade Software
Cikkszám
DIGI00182
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ