Aarklash - Legacy

Aarklash - Legacy

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
372 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Aarklash: Az örökség átveszi a zsoldosok parancsnokságát az igazság keresése érdekében, és számtalan csatában vezet végig.

Üdvözöljük Aarklash-ban, a káosz földjén, ahol a fény, a sors és a sötétség erői között az idő kezdete óta folytonos csaták zajlanak. E konfliktus középpontjában egy zsoldosok egy csoportját vadászják, akit tévesen vádolnak Alahan oroszlán elleni bűncselekményekkel. Meggyőződve arról, hogy igazuk van, és arra törekszenek, hogy ellenségeikkel keserű végig harcoljanak, epikus kalandot indítanak, ahol sötét titkokat fedeznek fel. Az akadályokkal és sok barátságtalan karaktergel teli út vár rájuk. Menj csatába és harcolj az életedért! A tetted határozza meg Aarklash sorsát ...

A konfrontáció figurák világegyetemének ihlette, az Aarklash: Legacy egy taktikai kalandjáték. A játékos az intrika középpontjában áll, és irányítja a 4 karakterből álló csoportot, és csatába vezeti őket Alahan, Acheron és a Behemoth földjén. A zsoldosok számára a végső győzelem a hatalom széles skálájának köszönhető, amelyet fosztogatás útján javítanak, és készségfákkal kezelik, amelyeket önkéntesen vissza lehet állítani. Fontos a hősök közötti interakció is, és a játék előrehaladtával valódi kötelékek jönnek létre közöttük. A szórakozás és a cselekvés egyaránt várja Önt az Aarklash-ban: Legacy!

Főbb jellemzők:
Vegyen részt egy epikus kampányban, keverve a kalandot és a taktikai harcot, egy gazdag történet után, amely elviszi Önt Aarklash fantáziavilágába.
Az aktív szünetrendszernek köszönhetően válassza ki a legjobb taktikát a csata sikeréhez.
A játék során bármikor oldhatja fel a csapatot, majd kombinálhatja azt úgy, hogy a rendelkezésre álló 8 karakterből 4 karaktert választ.
Számos és intenzív csatán keresztül készítsd el hősöidet együtt dolgozni csoportos készségek felhasználásával.
A készségfa lehetővé teszi, hogy megváltoztassa az egyes karaktereidet. Keresse meg a legjobb kombinációkat, hogy teljes mértékben kihasználhassa csoportja egészének lehetőségeit.
Vegyünk ellenségeket és különféle szervezett csoportokat, akiknek szintén vannak saját képességeik!
Szerezz tárgyakat ellenségeitől, és haladj tovább a csoportod alatt a játék során.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Stratégia
Megjelenés
2013.09.12
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Bigben Interactive
Cikkszám
DIGI00179
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ