Aarklash - Legacy

Aarklash - Legacy
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
352 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Aarklash: Az örökség átveszi a zsoldosok parancsnokságát az igazság keresése érdekében, és számtalan csatában vezet végig.

Üdvözöljük Aarklash-ban, a káosz földjén, ahol a fény, a sors és a sötétség erői között az idő kezdete óta folytonos csaták zajlanak. E konfliktus középpontjában egy zsoldosok egy csoportját vadászják, akit tévesen vádolnak Alahan oroszlán elleni bűncselekményekkel. Meggyőződve arról, hogy igazuk van, és arra törekszenek, hogy ellenségeikkel keserű végig harcoljanak, epikus kalandot indítanak, ahol sötét titkokat fedeznek fel. Az akadályokkal és sok barátságtalan karaktergel teli út vár rájuk. Menj csatába és harcolj az életedért! A tetted határozza meg Aarklash sorsát ...

A konfrontáció figurák világegyetemének ihlette, az Aarklash: Legacy egy taktikai kalandjáték. A játékos az intrika középpontjában áll, és irányítja a 4 karakterből álló csoportot, és csatába vezeti őket Alahan, Acheron és a Behemoth földjén. A zsoldosok számára a végső győzelem a hatalom széles skálájának köszönhető, amelyet fosztogatás útján javítanak, és készségfákkal kezelik, amelyeket önkéntesen vissza lehet állítani. Fontos a hősök közötti interakció is, és a játék előrehaladtával valódi kötelékek jönnek létre közöttük. A szórakozás és a cselekvés egyaránt várja Önt az Aarklash-ban: Legacy!

Főbb jellemzők:
Vegyen részt egy epikus kampányban, keverve a kalandot és a taktikai harcot, egy gazdag történet után, amely elviszi Önt Aarklash fantáziavilágába.
Az aktív szünetrendszernek köszönhetően válassza ki a legjobb taktikát a csata sikeréhez.
A játék során bármikor oldhatja fel a csapatot, majd kombinálhatja azt úgy, hogy a rendelkezésre álló 8 karakterből 4 karaktert választ.
Számos és intenzív csatán keresztül készítsd el hősöidet együtt dolgozni csoportos készségek felhasználásával.
A készségfa lehetővé teszi, hogy megváltoztassa az egyes karaktereidet. Keresse meg a legjobb kombinációkat, hogy teljes mértékben kihasználhassa csoportja egészének lehetőségeit.
Vegyünk ellenségeket és különféle szervezett csoportokat, akiknek szintén vannak saját képességeik!
Szerezz tárgyakat ellenségeitől, és haladj tovább a csoportod alatt a játék során.

Adatok
Megjelenés
2013.09.12
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Bigben Interactive
Cikkszám
DIGI00179
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 7 / Vista / XP PC (32 vagy 64 bit)
Processzor: AMD / Intel kétmagos 1,8 GHz-es frekvencia (az AMD Athlon II és az Intel Core2Duo a legrégebbi ajánlott CPU-architektúrák)
Memória: 1,5 Windows XP / 2 esetén, Vista, 7 vagy 8 GB RAM esetén
Grafika:Integrált vagy mobil grafikus kártya, legalább 256 MB dedikált VRAM-mal és legalább DirectX 9.0c és Shader Model 4.0 támogatással. Az ATI / AMD Radeon 3800 sorozat és újabb, valamint az NVIDIA GeForce 8600 sorozat minimálisan szükséges grafikus kártya
DirectX: Verzió: 9.0c
Tárhely: 4 GB szabad hely
Hangkártya: Integrált vagy dedikált DirectX 9 kompatibilis hangkártya

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows 7 / Vista / XP PC (32 vagy 64 bit)
Processzor: AMD / Intel négymagos, 2,2 GHz-en futó (Intel Core I 1.gen vagy AMD Phenom II x4 vagy újabb architektúrák ajánlottak)
Memória: 2 Menjen 32 bites Windows-hoz (XP / Vista / 7/8) / 3 64 bites Windows-hoz (XP / Vista / 7/8) GB RAM
Grafika:ATI / Nvidia dedikált vagy mobil grafikus kártya, legalább 512 MB dedikált VRAM-mal és legalább DirectX 9.0c és Shader Model 4.0 támogatással. Az ATI / AMD Radeon HD4800 sorozat és az NVIDIA GeForce GTX260 és újabb javasolt grafikus kártyák
DirectX: Verzió: 9.0c
Tárhely: 4 GB szabad hely
Hangkártya: Integrált vagy dedikált DirectX 9 kompatibilis hangkártya
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.