ALONE?

ALONE?
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
605 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A pszichológiai horror játék a családról.
A JÁTÉK
Fedezze fel és élvezze a teljesen magával ragadó világot, amikor kísérteties kalandot indít, ellentétben azzal, amit korábban játszottál. Gyere szemtől szemben magával a rémülettel, amikor egy kísértetjárta házban, földalatti barlangokban, barlangokban és egy öreg esőkabátban navigál. De vigyázz: néhány rejtélyt jobb békén hagyni.
SZINOPSZIS
A nővéred, Michelle, hiányzik. Csak egy levelet kell küldenie, amelyet postán küldtek neked. A levél segítségkérés; arra kér, hogy térjen vissza otthonába, ahol felnőtt, és mentse meg az utóbbi néhány hónapban sújtó furcsa eseményektől.
A JÁTÉK ELSŐ 5 perce
Amikor elkezded, belépett a húgod házába. Az égből eső esik, és mennydörgés és villámlás távoli hangjai hallanak. Légzés közben küzd, amikor megteszed az első lépést a sötétség felé. Fogja meg magát, a dolgok nem azok, aminek látszik.
JELLEMZŐK
EGYEDI HORRORI TAPASZTALAT: Pszichológiai horrorélményt nyújt. A játék következetesen arra törekszik, hogy megszüntesse a lejátszót, és játék közben megváltoztatja a tájat és az irányt. Semmi sem olyan, mint amilyennek látszik, és semmiben nem lehet megbízni.
KEZELÉS: A játék valódi merítéssel rendelkezik, mivel lehetővé teszi, hogy kölcsönhatásba lépjen a játékban szereplő elemek körülbelül 80% -ával.
JUMP HATÁSOK ÉS RÉSZEK: A félelmek várnak rád ezen a kísértetjárta helyen. Figyelmeztetve lettél.
DINAMIKAI VÁLTOZÓ VILÁG: Ahogyan mozogsz a világon, a paranormális események következetesen történnek. Vigyázz magadra bármilyen eseményhez, bármikor.
ATMOSPHERIC SOUND: Tökéletes hangzást biztosít, amely fokozza a játékot, a merítést és a feszültséget.
TÖBB VÉGREHAJTÁS: Egy feszült történet, 4 végződéssel, amely vágyakozást mutat arra, hogy felfedezze minden zugát és rejtélyt.
GRAFIKA: A legtöbb PC-n 60 fps sebességgel 1920x1080-as sebességgel történő futtatásra tervezték.

Megjegyzés: Ez egy horror játék, és mint ilyen, a gyenge szívet szenvedő személyek kihatnak.
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

E játék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára, vagy munkahelyi megtekintéshez: Általános felnőtt tartalom

Adatok
Megjelenés
1991.01.01
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Deceptive Games
Cikkszám
DIGI00428
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 7
Processzor: Intel Core2 Quad Q8400
Memória: 6 GB RAM
Grafika: NVIDIA GeForce GTX 560 1GB / Radeon R7 250X 1GB
DirectX: Verzió: 11
Tárhely: 2 GB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.