ALICE [VR]

ALICE [VR]

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
992 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az Alice VR egy rejtvényekkel gazdag, történetvezérelt felfedező játék, amelyet egyedülálló VR kalandra terveztek . A játékot a híres Lewis Carroll "Alice kalandjai Csodaországban" regénye ihlette, mely karaktereit és témáit új tudományos-fantasztikus környezetbe hozza. Élvezze a gyönyörű grafikát, a légköri, elektronikus hangzást, és veszítse el magát az Alice VR világában.

Váratlan meghibásodás arra készteti a hajó AI-jét, hogy felébresztjen téged a krio-alvásból. Vészhelyzetet kell végrehajtania a közeli bolygón. A célod egyszerű: keressen elegendő üzemanyagot a meneküléshez. Ez az egyszerű feladat bonyolulttá válik, amikor rájössz, hogy a bolygó összes polgára rejtélyes körülmények között eltűnt.

Az Alice VR egy új felvétel Alice Wonderland klasszikus kalandjaira. Az átjátszás során olyan ismert szereplőkkel találkozhat, mint például a Cheshire Cat vagy a Mad Hatter, ám az egyedi sci-fi beállítás minden megbeszélést nagy meglepetéssé fog tenni.

Felfedezi a bolygó titkait? Készen állsz a kihívásokra? Kövesse a fehér nyulat az ismeretlenbe - a jövő a kezedben van.
JELLEMZŐK
A VR-től testre szabva, a földtől felfelé - nincs kompromisszum!
Megragadó történet több végződéssel, amely lehetővé teszi a saját útvonalad kiválasztását
Futurisztikus grafika és elektronikus ambient soundtrack, amelyet a műfaj mesterei, az EON Sounds készítettek
Több mint 60 inspirált rejtvény, amelyek csak megoldásra várnak
Használd a változó gravitációt a falakon és a mennyezeten járáshoz, zsugorodó és növekvő eszközökkel játszani, és érezd jól magad az Alice VR világának fizikájával.
VIRTUÁLIS VALÓSÁG
Alice VR az Oculus Rift, a HTC Vive készülékeken működik, és kompatibilis a Razer OSVR-rel is. A hagyományos vezérlőket az Oculus támogatja, míg mindkettő, mind a mozgásvezérlők a Vive-en működnek.

A játékot úgy tervezték, hogy a lehető legkényelmesebb VR élmény legyen. A játékosokkal folytatott sok kutatás és megbeszélés után megtanultuk, hogyan lehet a játékot élvezetesvé tenni még a VR új játékosai számára is. Szeretnénk, ha teljes lejátszása során nyugodtan érzi magát.

Az Alice VR egy normál monitoron is működik, VR fülhallgató nélkül.
DIGITÁLIS SOUNDTRACK
A játékkal megkapja az eredeti, légköri hangzását! Élvezze az EON Sounds által komponált teljes elektronikus hangzást. Hihetetlen hallgatást tesz lehetővé mind a fejhallgatón, mind a nagy hangsugárzókon, minden alkalommal visszatérve az Alice VR világába!
DIGITÁLIS MŰVÉSZET KONCEPCIÓGRAFIKÁVAL ÉS MEGJEGYZÉSEK A FEJLESZTŐKTŐL
A digitális műkönyv több mint 40 oldalát tele vannak a játék művészeteivel, bemutatva Speculo bolygó és egyetlen városának, Mirabillisnek a gyönyörű és kísérteties tájait.
Mindegyik oldalon megtalálhatók a fejlesztők feljegyzései, amelyek beszámolnak inspirációikról és az Alice VR mögött álló munkáról.
A FEJLESZTŐK KÉPESSÉGÉNEK EGYSÉGES tapéták
Csodálja meg a nagy felbontású, festői kilátást a Speculo-ról, közvetlenül az asztalon ülve! Minden grafikát kifejezetten a fejlesztők készítettek, hogy bemutassák ennek az idegen bolygónak a szépségét és a magányos város előrejelző légkörét.
KIEGÉSZÍTŐ VIDEÓTARTALOM AZ ALICE VR
Hallgassa meg, mit mondanak a játék alkotói a játék kifejezetten VR-re való tervezéséről. Milyen kihívások álltak előttük, és honnan merítették ihletet? Ez a videó anyag megmutatja, mi folyik az Alice VR színfalak mögött.
TESZTEK
Hardcore Gamer
A bolygó hűvös érzelmekkel és feltűnő képekkel tele van. Van egy imádnivaló robot társ, aki időről időre felbukkan, hogy rejtélyes tanácsokat és rengeteg érdekes környezeti részletet kínáljon. (...) Azok az emberek, akik pihentető módon szeretnének feltűnő új földet felfedezni, a mennyországban lesznek. Ehhez hozzáadunk néhány érdekes rejtvényt. A korai szakaszban a tekercs darabjainak átrendezése a hajómotor újraindításához egyszerű és okos volt. A gravitációval körüljáró rejtvényeket öröm megoldani, mivel kényszerítik a háromdimenziós gondolkodás olyan szintjét, amelyet kielégítő megoldani.

VR Focus
A Carbon Studio által létrehozott világ fantasztikus keveréke a sci-fi építészetnek és a bizarr álomszerű forgatókönyveknek. A könyv-inspiráció mindenütt látható, a mechanikus macskától, amely időnként abszurd módon megmutatkozik trippy élményekkel, az égen átrepülő cápákkal, fenyegető fekete-fehér erdőkkel, alagutakkal, amelyek elforognak és a nézőpontod változásával forognak, ez egy vizuális támadás az érzékeken. Adja hozzá ehhez a félelmetes audio pontszámot, és van elég vonzó keveréke.

Isten genek
Az öt órás játékidővel ez az egyik hosszabb történet-alapú VR cím, és a monitor támogatásával együtt mindig megtapasztalhatja az Alice VR szokatlan világát, levonva a VR-t.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Indie
Megjelenés
2016. 10. 27.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Klabater
Cikkszám
DIGI00374
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ