ALASKA

ALASKA

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 421 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az „ALASKA” egy kalandjáték, amelyet Orion Moon fejlesztett ki, aki a 'Wreck Tangle Games' indie stúdiója mögött volt.

A játék egy hetet ad a játékosoknak egy alaszkai ember életében, aki egy kis városban él, magasan a hegyekben. A város 5 családból áll, amelyek saját módon élnek, gondoskodnak magukról és szomszédaikról. Mindannyian együtt halnak a folyókon, korcsolyáznak a befagyott tavakon, megosztják vadásztrófeájukat és élvezik egymás társaságát ...

De a mindennapi életük megváltozik, amikor egy test felfedezését és meggyilkolását végzik a város légcsatornáján. .

Kibe bízik most?

-------------------------------------------------- --------------

TÖRTÉNET

Alaszka szilárd történettel büszkélkedhet, amiben kitalálhatja, ki lehet a gyilkos a játék végső jelenetéig. A telek rengeteg csavarásával Alaszka izgalmas játék.

A játék két részre osztható. A játékot elindítja, hogy egyszerű életet éljen Alaszkában. Főszereplőnk, Blake, folyamatban van, hogy feleségével átvegyék őt. Miután tanácsot kapott a helyi posta embertől, Blake úgy dönt, hogy időt tölt minden szomszédjával, remélve, hogy ez segít megszabadulni az ő nehéz helyzetéből. A következő napok horgászással és korcsolyázással töltik be, többek között szórakozás tevékenységek, amelyeket Blake-szomszédok bemutatnak neki, hogy megpróbálják segíteni őt ... Ez azonban hirtelen véget ér, bár Alaszka második felében egy test felfedezésekor meggyilkolták a város légsávján.

Azok a szomszédok, amelyekhez olyan közel álltál ... Az egyikük sötét titkot rejthet el, és utána csak utána lehet!

-------------------------------------------------- --------------

CÉLKITŰZÉSEK

Ahogy a „Végső Határon” élsz, és végigvezeti a feladatokat, amelyeket teljesítened kell a játék előrehaladásához. Egyszerű feladatok lehetnek - kézbesítse a levelet, indítson tüzet vagy keress bizonyos tárgyakat; a bonyolultabb célok között szerepel a halászat, a korcsolyázás, a fűrészelés és a vadászat. Minden célkitűzés az, hogy segítsen valóban érezni magát ennek a kis alaszkai közösségnek.

-------------------------------------------------- --------------

POSTKártyák és térképek
A következő feladatokhoz vezető képeslapok, amelyek a következő célra mutatnak, valamint egy térkép, amely segít megtalálni az utat.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Indie, Szimuláció
Megjelenés
2018.02.22
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Wreck Tangle Games
Cikkszám
DIGI00366
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ