ALASKA

ALASKA
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 027 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az „ALASKA” egy kalandjáték, amelyet Orion Moon fejlesztett ki, aki a 'Wreck Tangle Games' indie stúdiója mögött volt.

A játék egy hetet ad a játékosoknak egy alaszkai ember életében, aki egy kis városban él, magasan a hegyekben. A város 5 családból áll, amelyek saját módon élnek, gondoskodnak magukról és szomszédaikról. Mindannyian együtt halnak a folyókon, korcsolyáznak a befagyott tavakon, megosztják vadásztrófeájukat és élvezik egymás társaságát ...

De a mindennapi életük megváltozik, amikor egy test felfedezését és meggyilkolását végzik a város légcsatornáján. .

Kibe bízik most?

-------------------------------------------------- --------------

TÖRTÉNET

Alaszka szilárd történettel büszkélkedhet, amiben kitalálhatja, ki lehet a gyilkos a játék végső jelenetéig. A telek rengeteg csavarásával Alaszka izgalmas játék.

A játék két részre osztható. A játékot elindítja, hogy egyszerű életet éljen Alaszkában. Főszereplőnk, Blake, folyamatban van, hogy feleségével átvegyék őt. Miután tanácsot kapott a helyi posta embertől, Blake úgy dönt, hogy időt tölt minden szomszédjával, remélve, hogy ez segít megszabadulni az ő nehéz helyzetéből. A következő napok horgászással és korcsolyázással töltik be, többek között szórakozás tevékenységek, amelyeket Blake-szomszédok bemutatnak neki, hogy megpróbálják segíteni őt ... Ez azonban hirtelen véget ér, bár Alaszka második felében egy test felfedezésekor meggyilkolták a város légsávján.

Azok a szomszédok, amelyekhez olyan közel álltál ... Az egyikük sötét titkot rejthet el, és utána csak utána lehet!

-------------------------------------------------- --------------

CÉLKITŰZÉSEK

Ahogy a „Végső Határon” élsz, és végigvezeti a feladatokat, amelyeket teljesítened kell a játék előrehaladásához. Egyszerű feladatok lehetnek - kézbesítse a levelet, indítson tüzet vagy keress bizonyos tárgyakat; a bonyolultabb célok között szerepel a halászat, a korcsolyázás, a fűrészelés és a vadászat. Minden célkitűzés az, hogy segítsen valóban érezni magát ennek a kis alaszkai közösségnek.

-------------------------------------------------- --------------

POSTKártyák és térképek
A következő feladatokhoz vezető képeslapok, amelyek a következő célra mutatnak, valamint egy térkép, amely segít megtalálni az utat.

Adatok
Megjelenés
2018.02.22
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Wreck Tangle Games
Cikkszám
DIGI00366
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 7, 8, 10
Processzor: Intel Core i3-4340 / AMD FX-6300
Memória: 4 GB RAM
Grafika: nVidia GeForce GTX 660 2GB / AMD Radeon HD 7850 2GB
DirectX: Verzió: 11
Tárhely: 5 GB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.