AI War - Fleet Command

AI War - Fleet Command

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
438 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

"Túl legyőzött. Nagyon sokkal van túllépve. Meg kell nyernie." Ezek a megrendeléseid.

Az emberiség már harcolt a háborúval a gépek ellen - és elvesztette. Az AI halálos csapata minden bolygót és minden féreglyukot őriz, a kevés fennmaradó emberi települést fogságban tartják keringő buborékok formájában, és az AI-k kifelé fordították figyelmüket, távol a galaxistól, ismeretlen idegen fenyegetésekre vagy lehetőségekre.

Ez a figyelmetlenség az egyetlen reményünk: fennmaradt egy kicsi ellenállás, amely még az AI központi parancsnoka számára is észrevétlen volt. Ezek azok az erők, amelyeket parancsolni fogsz. Az AI alparancsnokai halálra harcolnak, amikor meglátnak - de a lehetőségek pillantása abban rejlik, hogy csendesen aláhúzza ezeket az alparancsnokokat anélkül, hogy a központi feldolgozást figyelmeztetné a veszélyre, amíg túl késő lenne.

Van néhány dolgod a javára. Hajóid sokkal gyorsabbak. Biztonságos AI rutinjai vannak a védekezés és a bányászati ​​előpost automatizálására. Olyan gyártási technikáid vannak, amelyek másodpercek alatt ki tudják dobni a teljesen felszerelt pilóta nélküli harcosokat. Soha nem lesz több, mint néhány ezer hajóod, szemben a tízezrekkel, ám gondos stratégia útján valahogy el kell érnie és el kell semmisítenie az erősen őrzött AI magokat.

Menj be a galaxisba, lopd el az AI technológiát, fogd vissza azokat a bolygót, amelyekre szükséged van a célok elérése érdekében, és mentsd meg az emberiség maradványait. De fordítson túl sok figyelmet magadra, és az AI felügyelõinek teljes ereje összeomlik.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Indie, Stratégia
Megjelenés
2009.10.22
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Black
Cikkszám
DIGI00332
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ