ABRACA - Imagic Games

ABRACA - Imagic Games
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 684 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Egyszer régen az Imagi világában…
ÜDVÖZÖLJÜK A LEGNAGYOBB ÉLŐ-VERSENYSZÍN SZÍNHÁZNÁL!

Imagi az az ország, ahol a meseszereplők élnek, a rossz fiúkkal és lányokkal, akik bajba kerülnek. Annyira, hogy a herceg elbűvölővé válása egy áruló út, ahol a kesztyű valóban leesik! Két, három vagy négy játékos úgy fejezi ki magát, hogy hercegek, akiknek számos kihívást kell túlélniük, azzal a céllal, hogy ... hogy a többiek kudarcot valjanak! A verseny kemény lesz, de nagyon vicces!

Az Imagi Nagy Romantikus Játékai készen állnak a kezdésre! Az első versenytársak lépnek be a belépésbe: a szokásos Charming herceg és kedves Abraca hercegnő, Hansel és Gretel (a két hatalmas gyerek) és számos színes lény várja a csatába való ugrást. És még több bajnok van ennek a beosztásnak: Don Quichotte, a masochista BBW (Big Bad Wolf), amelyet a csúnya Red Hood követ. Forgassa fel a hőt, mert a Hókirálynő északról jön, és nagy szőrös állatot hoz magával!

De a magasan született nemesek közötti barátságos összetartozások álmai összeomlanak, ha szembe kerülnek a szörnyek elleni szélsőséges küzdelmekkel, és végtelenül csapdákba és gödrökbe esnek mindenütt! Hűség, bátorság, becsület - felejtsd el mindet! Legkeményebb ellenfeleik egymás között lesznek, mivel csak a legcsinosabb versenytársak nyerhetik ezt a mindenki számára szabadon álló bajnoki versenyt!

- GYAKORLATOK a gyermekkori gyermekeidből ... egy FUTTÓ verzióban: Várak, sárkányok, hercegek, sellők, boszorkányok és varázslatos babok, amelyek felébresztik a belső gyermeket, és lehetővé teszik, hogy végre eltávolítsa a hülye mosolyt a sajtos hősök arcáról …

- Végül egy igazi FÉL-JÁTÉK… A SZEREPLŐKHEZ: Könnyű és szórakoztató játék, nehéz elsajátítani. Versenyképes, mindenki számára dühös játék, ahol három szörnyeteg szembesülhet egy herceggel, vagy állhat a hercegnők papucsában zümmögésre kész üzemmódban.

- Futás és harc órái: offline, legfeljebb 4 játékosból álló multiplayer; 5 környezet, 2 multiplayer mód, 3 solo Challenge / Scoring mód, feloldási meglepetések és megabossok (a legmélyebb rémálmai inspirálása alapján). Mindez biztosítja az Ön számára bőséges lehetőségek a nevetésre és a szomszéd szomorúságára!

- PRINCE CHARMING vagy vadállat?Mindkettő, kedvesem. Mint az öt herceg (mindegyik egyedi hatalommal rendelkezik), mindegyik fázist a lehető leggyorsabban be kell fejeznie, miközben a 3 szörnyeteg ellenfeled csapdákat és védekezőket aktivál, hogy lassítson és elesjen. Ön is játszhat egy hercegnőt, harcolva 3 "legjobb barátjával" egy arénában, hogy életprémiumot kaphasson hercegének a következő szakaszra. A szerelem hatalma ...

Legyen óvatos, az ABRACA egy kizárólagos vezérlő játék, egy játékosra 1 vezérlőre lesz szüksége. A játék megvásárlása előtt győződjön meg arról, hogy rendelkezik ilyen eszközökkel. A játék csak offline, többjátékos módban játszható, legfeljebb 4 játékos.

Adatok
Megjelenés
2016.03.31
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Ankama Studio
Cikkszám
DIGI00190
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows Vista vagy 7
Processzor: Intel Core 2 Duo
Memória: 3 GB RAM
Grafika: SM3 512 MB VRAM
DirectX: Verzió: 9.0c
Tárhely: 4 GB szabad hely

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows 7
Processzor: Intel Core i5
Memória: 4 GB RAM
Grafika: SM4 1GB VRAM
DirectX: Verzió: 9.0c
Tárhely: 4 GB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.