A meadow Piece

A meadow Piece

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 595 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A virágok, amelyek ezen a rétszimuláción nőnek, tovább fejlődnek. Ez azt jelenti, hogy tulajdonságaikat továbbadják utódaiknak, és véletlen mutációk fordulhatnak elő. Természetesen aktívan ellenőrizheti a rét fejlődését azáltal, hogy eltávolítja az egyes virágok bizonyos módosításait, és ezeket más virágokhoz használja. Az egyszerű módosítások sokféle módon támogatják a virágokat. A komplex módosítások pozitívan vagy negatívan kölcsönhatásba lépnek a körülötte lévő virágokkal. 27 egyszerű és 27 komplex modifikáció létezik; akkor beillesztheti mind a kétféle módosítást egy virágba. Ez egyenlő virágonként több mint 120 000 lehetséges kombinációval!

Vagy egyszerűen megfigyelheti a rét, vagy aktívan beavatkozhat. Minden alkalommal különböző virágok dominálnak a réten. Ha a játék folyamán olyan virágok jelennek meg, amelyek jobban alkalmazkodnak a környezetükhöz, akkor különböző virágok dominálhatnak. Ez azt jelenti, hogy minden rét eltérően fejlődik. Ha meg akarja tudni, hogy a virágok sikeresek-e, felhívhatja az ellenséges idegeneket, és felhasználhatja rét életképességének tesztelésére.

A szimulációs játékot egyszerre akár négy játékos is játszhatja. A játékosok együtt fejleszthetik a rét, vagy megvédhetik a rét furcsa idegenekkel szemben. Közvetlenül is harcolhatsz egymással. Amikor együtt játszol, az erőforrások hamarosan szűkösek lesznek. Csak azokat a módosításokat használhatja, amelyek a réten fejlődtek ki.
Jellemzők:
A természethez hasonló evolúciós rendszer biztosítja, hogy minden rét kissé eltérően fejlődjön.
Kidolgozott természet-szimuláció, ahol minden befolyásolja a rét, a közvetlen környezet, a nappali és az időjárási viszonyokat.
Az élettartam, a szirom színe és a vetőmag költsége szinte folyamatosan változik. A különböző szirmok számával együtt minden virághoz számtalan tulajdonságkombinációt állítanak elő.
Módosítsa a rét virágait a rét által létrehozott egyedi módosításokkal.
27 egyszerű és 27 komplex módosítás, ezek mindegyik virágnál több mint 120 000 módosítási kombinációt tartalmaznak.
Online multiplayer, legfeljebb 4 játékossal, szövetkezetben vagy egymással szemben.
Védje meg magát egyre több ellenséges idegen ellen, és meg tudja határozni, mikor támadnak meg.
Hűtéses hangzás dinamikus keverőrendszerrel.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Könnyed, Indie, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2019.03.07
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Genlivpat
Cikkszám
DIGI00142
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ