A Way Out (EN)

A Way Out (EN)

 

Platform:
PC -> Origin
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Angol
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
7 211 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Way Out egy akció-kaland videojáték, amit a Hazelight Studios fejlesztett és az Electronic Arts adott ki 2018 március 23-án.

A játékot harmadik-személy szemszögéből irányíthatjuk, kifejezetten az osztott képernyő co-op játékmódhoz lett kialakítva, ami azt jelenti, hogy egy másik játékossal online vagy helyi hálózaton keresztül is lehet játszani.

Egy exkluzív co-op játékról beszélünk, ahol két fogoly egyikének szerepébe bújhatunk bele, akik szökést terveznek a börtönből. Ami azonban izgalmas megtervezett szökésként indul, az gyorsan egy kiszámíthatatlan érzelmi kalanddá válik, ellentétben az eddig látott játékokkal, amikkel korábban játszottál. A „A Way Out” egy olyan játék, amit két játékosnak kell játszania. Minden játékos az egyik fő karaktert irányítja, Leo-t vagy Vincent-et egy szükséges szövetségben, ami a szökés miatt rendkívül fontos. Ők nem ismerik egymást, de a közös cél érdekében összeállnak és megtanulnak együtt dolgozni függetlenül a helyzettől. Meg kell találniuk a módját, hogy kiszabaduljanak a börtönből és együtt haladjanak a börtön falai között és azon túl. Autós üldözés, lopakodás, közelharci küzdelmek és még sok más akadály gördül útjukba, ahogy a közös cél elérésére törekednek.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2018.03.23
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI00164
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ