A-Tech Cybernetic [VR]

A-Tech Cybernetic [VR]
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 104 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az A-Tech Cybernetic egy első személyű lövöldözős eszköz, amelyet a földről építettek a VR számára. Két különálló játékmódot tartalmaz: egy klasszikus rajmódot, amellyel kipróbálhatja a lövöldözős képességeket és a túlélési képességeket, valamint egy történetmódot , amely egy futurisztikus orvosbiológiai társaságba viszi Önt, amelyet a mutánsok túllépnek. Irányítson mindent a valós mozgásokkal, lépjen kapcsolatba a környezetével, mintha valójában ott lennének, és élvezze az új játékmódot, amely még mindig magával ragadó, mint valaha, a VR köszönhetően. Legyen az a hölgy, aki mindig is akartál lenni.
TÖRTÉNELEM - merüljön el egy magával ragadó tudományos életbe
Az emlékezet nélküli ébredés során egy olyan orvosbiológiai társaságban találja magát, amelyet mutánsok hordoznak. Ki vagy te? Mit csinálsz ott? Mik ezek a mutánsok? Fedezze fel egy futurisztikus vállalati komplexumot, kezelje és célozza meg fegyvereit valós mozgásokkal, hogy túlélje, és megtalálja az összes választ magadra, miközben magával ragadó sci-fi kalandot él.
SWARM ÜZEMMÓD - A MUTÁT HORDOK LEÁLLÍTÁSA ÉS Túlélés
Meg tudja állítani az összes mutáns hordát, amely hozzád jár? Te leszel az utolsó álló ember? Tegye próbára a fényképezési képességeit, és győződjön meg arról, hogy te vagy az egyetlen, aki túlél. De légy tudatában: olyan helyekről származhatnak, ahol soha nem számítana rájuk!
VALÓ ÉLETMÓDOSÍTÁSOK - HASZNÁLJON A SZERETET A KERETRE
Kezelje és célozza meg fegyvereit valós mozdulatokkal, használjon különféle közelharci fegyvereket, dobjon gránátot ellenségeire, elkerülje a közelharci támadásokat, vagy ha minden más kudarcot vall, akkor ököllel vásárolj egy kis időt, vagy nyerj valamilyen előnyt a harcban. Itt az ideje, hogy tesztelje harci képességeit.
HASZNÁLJON A FELTÉTELESSÉGET
Noha a mozgást az A-Tech Cybernetic rendszerben is használhatja , a teleportálás a leggyorsabb módszer az egyik helyről a másikra történő átjutáshoz. De a VR nagyhatalmainak elnyerése itt nem áll meg! Mozgassa tárgyait az elméddel - húzza őket erővel az Ön kényelme érdekében. És ha sarokba érzi magát, vagy tényleg csak szórakozni akar, lassítsa le az idő áramlását, és vegye ki egyenként ezeket a véres mutánsokat. Valójában nincs rohanás, ez csak egy húsos étkezési mutáns szörnyek hordája, akik odakint vannak, hogy téged elérjenek, úgyhogy nyugodtan szánja az idejét ... nos ... legalább addig, amíg a golyóidő képessége tart. Utána - hogyan kellene szólnom - Futni! vagy inkább használja a teleportot, mivel nem akarjuk, hogy ténylegesen megsértse magát, vagy belefutjon a szobájába, mert a VR egyszerűen fantasztikus!
Fedezze fel a látványosan kábító környezetet
Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy a játékosok a valósághű környezethez közelítsék a VR élmény maximalizálását. Az A-Tech Cybernetic alkalmazásban valóban úgy fogja érezni, hogy egy alternatív valóságba lépett be, ahol minden úgy tűnik, és úgy érzi, valódi. Elmerül egy másik szintre.

Érezd jól magad és ne felejtsd el: minden mutánsnak meg kell halnia!
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

E játék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára, vagy munkahelyi megtekintéshez: Gyakori erőszak vagy vér, Általános felnőtt tartalom

Adatok
Műfaj
Akció, Indie
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
XREAL Games
Cikkszám
DIGI00169
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: Windows 7 - 64 bit
Processzor: Intel i5-4590
Memória: 4 GB RAM
Grafika: NVIDIA GeForce GTX 970
Tárhely: 6 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések: A korai hozzáférés követelményei vannak

AJÁNLOTT:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: Windows 10
Processzor: Intel i7-4770
Memória: 8 GB RAM
Grafika: NVIDIA GeForce GTX 1070
Tárhely: 6 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések: A korai hozzáférés követelményei vannak
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.