A Story Beside

A Story Beside

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 710 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Képzelje el, hogy minden epikus kalandhoz mellé volt egy történet.
A Story Beside egy narratív vezérelt fantasy kalandjáték, amelyet egy hétköznapi lány szemében tapasztaltak meg. Lépjen be a Lyric, az alázatos vendéglő cipőjébe egy csendes hegyi faluban, miközben életét idéző ​​erõteljes emlékek, szívmelengetõ barátságok és keserédes választások tükrözik - az út során bebizonyítva, hogy nem kell sárkányokat megölnie, hogy hõs légy. a saját történetedet.

Várhat olyan játékkal, amely tele van értelmes választásokkal, bájos karakterekkel, elsöprő romantikával és érzelmi történetmeséléssel, amelyet olyan játékok inspirálnak, mint a Life is Strange és a Holdra .
A VÁLASZTÁS ÉLETÉTELE
Formázza meg a történetet Lyric élettartama alatt, olyan döntések meghozatalával, amelyek a megjelenés és a személyiség szerény részleteitől a tartós barátságokig és a romantikus törekvésekig mindent befolyásolnak. Az évek múlásával falu és az ott élő emberek sorsa az Ön választása alapján megváltozik.

Csendes falu
Töltsön évtizedeket arra, hogy megismerje Pyreside városát minden hangulatában. A szomszédban található furcsa gyógyszertár, a dombon lévő nyüzsgő öreg szélmalom, az erdős ösvényen túli kunyhó ... ezek a szerény, ám áhított helyek, amelyek kedvesek Lyric szívéhez.

ÚJ SZEMPONT
Barátságokat építhet és romantikát kereshet a gazdák, kovácsok és boltosok között, akik Pyreside-ot hívják. Az epikus hősmesékben ezek a hétköznapi emberek élnek a történet peremén, és figyelik, hogy az önellátó kalandorok megyét és puha ágyat kereső helyi fogadó mellett érkeznek.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Indie
Megjelenés
2019. 09. 27.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Wayward Prophet
Cikkszám
DIGI00155
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ