A Rose in the Twilight

A Rose in the Twilight

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 195 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Rózsa a szürkületben használjon Rose erejét a vér felszívására és statikus tárgyakba való átvitelére. Ezzel a színtelen tárgyak vörösre válnak és visszanyerik az idő lényegét. Arra is ki kell használnia az óriás szuper erejét, hogy tárgyakat emelt és dob, hogy megtisztítsa az utat.

Minden szakasz egy puzzle, amely összeillesztésre vár. Minél tovább érkezel, annál nehezebbé válik, de minél nagyobb a kockázata, annál nagyobb a jutalom. Fedezze fel, hogyan lehet megoldani az egyes szakaszokat, miközben mélyebben belemerül a történet komor eredetébe.

Főbb jellemzők:
Szín és idő - szín és idő nélkül a játékos nem haladhat tovább, de Rose erejével mindkét kulcsfontosságú elemet kihasználhatja.

Vér emlékei - A vér fröccsöntései várnak a vár egész területén, és mindegyik félelmetes halállal rendelkezik.

Vizuális mesemondás - Gyűjtsük össze a vér emlékeit, hogy felszabadítsuk a múltot egy matrica sorozatának megfigyelésével, amelyet minden áldozat halálával összerakunk.

Éld, halj, ismételj meg - Használd mind Rose, mind az óriás hatalmát az egyes szakaszok megoldására, de ha a halál miatt rövid az út, akkor vigyázzon, nehogy ugyanazt a hibát kétszer tegye meg.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Stratégia
Megjelenés
2017.04.11
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Nippon Ichi Soft.
Cikkszám
DIGI00151
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ