A Room Beyond

A Room Beyond
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 213 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A SZOBÁK KÖVETKEZŐ, a fantasy point and click kaland, amely az emberi létezés alapvető tárgyain alapul. Ez az új játék a „Fog-vándor” körüli drámát vonzza, egy gyilkos látvány, amely egy Lovecraft-világ egyik kis faluját félelmezi. Segítsen a falubelieknek a gyilkosság rejtélyének megoldásában, és fedezze fel saját sorsát, amely furcsának tűnik az egész drámában.

A filozófiai történet az ötödik haldokló regény öt könyvéből származó inspirációra épül . Az olyan videojátékok, mint az Alone in the Dark 1 , a The Last Door és a híres Lucas Arts játékok, jelentősen befolyásolták a játék általános hangszínét és színét, valamint a HP Lovecraft és az EA Poe művészetét.. A játék pixelart és alacsony poly megjelenítésű innovatív keveréke sok érdeklődést váltott ki a játékosok és a művészek körében.
Szinopszis
Amikor felébredsz, csapdába esik egy komor barlangban. A tompított gyertyafény furcsa szimbólumokat és kultikus tárgyakat derít fel az egész helyen. Nem emlékszik, mi történt, de ez a hely megrázza Önt. A távolból egy apró fénysugár található, amely egy szobához vezethet ezen a sötéten túl.

A barlangon kívül egy erdőben találja magát, amelyet mély szorosok és vastag ködrétegek vesznek körül. Emberek tömege él itt a baljós látástól való félelemtől, amely a ködben kúszik a vadászatért.

Segítsen a falusiaknak a gyilkos köd vándor rejtélyének megoldásában, és fedezze fel a sorsot, amely erre a helyre hozza Önt.
gameplay
A játék egyszerűbb irányítása gyorsan megtanulható, és lehetővé teszi a gyors indulást. A A Room Beyond játékához nincs szükség erős számítógépes játékokkal kapcsolatos korábbi tapasztalatokra. Minden interakció végrehajtható az egérmutatóra kattintással vagy húzással. A játék nem határoz meg konkrét időzítést, hogy a játékosok időt vegyenek a virtuális világ felfedezésére. Az additonális játékfunkciókat fokozatosan oldják fel, miközben a történet előrehalad.
Technológia és stílus
2.5D perspektíva: A játék vizuális perspektíváját 2.5D néven ismertetik, amely a 3D effektusok kombinációját írja le egy általános 2D színpadi kialakításban. Mindkét típus a játék előnyeit hozza magába: 2D tájképek esetén egyszerű az interakció és a navigáció, de a 3D objektumok használatával a mélység vizuális észlelése növekszik.

Pixel stílus: A kézi és az eljárási feldolgozási lépések mozaikszerű pixelhatást hoznak létre, amely grafikus absztrakciót eredményez, amely növeli a vizuális értelmezés hatókörét és serkenti a játékosok fantáziáját. A modern technológia által hozott, sima animációk és a retro pixel játék dizájnjának kombinációja friss kortárs grafikai stílust eredményez.

Adatok
Műfaj
Kaland, Indie
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
René Bühling
Cikkszám
DIGI00150
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 7, 8 vagy 10
Processzor: 2,5 GHz-es CPU
Memória: 4 GB RAM
DirectX: Verzió: 11
Tárhely: 300 MB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.