A.R.E.S. Extinction Agenda EX

A.R.E.S. Extinction Agenda EX

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 394 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az ARES Extinction Agenda EX az ARES Extinction Agenda, a díjnyertes 2.5D akciódús oldalsó görgetésű platformjáték továbbfejlesztett változata, amelyet eredetileg 2011-ben adtak ki.
A játék izgalmas sci-fi kalandra vezet! Vedd át az Ares harci szakembert, vagy az új játékképes karaktert, a Tarus-t, hogy harcoljon a halálos gépekkel különféle hatalmas fegyverekkel és páncélokkal. Célja: Mentsd meg a Minos űrállomás túlélőit, és fedezze fel a borzalmas Zytron kihalási menetrendjét!
Főbb jellemzők:
EX átvitel fogadása - Az ARES Extinction Agenda új barátságos felhasználói felülettel, vezérlőrendszerrel és ranglistákkal lett felépítve.
Frissítés befejezve - Új fegyverekkel, képességekkel és még egy új, játszható szövetségesgel is felfegyverkezve az emberiség titkos fegyvere még soha nem volt erősebb.
Az obstrukció kitűnő - az Ares nem az egyetlen, aki új trükkökkel rendelkezik; új ellenségek és főnökök is csatlakoztak a kakashoz. A kihívásokkal párhuzamosan minden erőre és erőre szükséged lesz, hogy legyőzze ezeket a srácokat.
Nem feltérképezett szektorok - Az igazított térképekkel és teljesen új szintekkel rengeteg terület felfedezhető az új és a visszatérő robotok számára egyaránt. Merüljön el mélyebben az ARES világában, és fedezze fel a Minos űrállomás új területeit, amelyekről soha nem tudta, hogy létezik!
Visuals Updated - Új nagy felbontású textúrák, valamint vadonatúj animált vágott jelenetek.
Hangjavítás továbbfejlesztett - Az ARES Extinction Agenda EX a Hyperduck Soundworks eredeti hangzásával érkezik. Most egy teljesen új kiegészítő filmmel is büszkélkedhet a második kampányhoz, a Heavy Metal mester Charlie Parra Del Riego-tól, amely tökéletesen illeszkedik a Tarus heavy metal tartályhajóhoz.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie
Megjelenés
2014.10.03
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
ORiGO GAMES
Cikkszám
DIGI00175
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ