A New World: Kingdoms

A New World: Kingdoms

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
983 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

MI AZ ÚJ VILÁG: KIRÁLYSÁGOK?
Új világ: A Kingdoms egy körökre osztott stratégiai 4X játék.
Óvatosan ki kell terjesztenie királyságát épületek építésével és a források kezelésével. A saját birodalom felépítése azonban nem könnyű; kihívások merülnek fel az út mentén, a hegyekről a navigálásig, a riválisoddal és a harcosaiddal.
A TÖRTÉNET:
A lakott Holme kontinensen pusztító csata után a nagy háború túlélői a bolygó felétől a be nem jelentett Horga kontinensen vándoroltak. Gazdag földet kerestek annak érdekében, hogy újjáépítsék a lakosságot, és ismét virágzóvá váljanak. A múltbeli hibákból tanulva a legtöbb városvezető együttesen írt és aláírt békemegállapodást, amely lehetővé teszi a kereskedelmet és a tudományos ismeretek megosztását a békés világért cserébe.

Az egyik vezető nem értett egyet ezzel. A zamoni Vadik megtagadta a megállapodás aláírását, és száműzték a vezetők csoportjából, ám népének erőforrásai és tisztelete továbbra is megvannak, hogy új birodalmat építsen.

Egy újabb nagy háborútól félve a világ vezetői úgy döntöttek, hogy fellépnek Vadik ellen. Bármit megtennének annak megakadályozására, hogy új birodalom alakuljon ki, és megsértse Ustrurn újonnan talált békéjét.
JELLEMZŐK:
Pihentető királyságbővítés
Óvatosan építse fel királyságát, kezdve a várostól. Építsen gazdaságokat, várost, az enyémet és másokat az erőforrások összegyűjtése és az emberek boldogságának megőrzése érdekében a királyságában. Vigyázzon, hogy ne legyen negatív jövedelme vagy kifogyjon a forrásai.

Lenyűgöző alacsony poly látványosság
Fedezze fel a térképet, és építse fel királyságát egy gyönyörű, színes világban.

Győzd le riválisodat!
Győzd le riválisodat, Vadikot, aki kiszámíthatatlanná vált és el akarja pusztítani bárkit, aki az ő hatalmi útján áll. Pusztítsd el a városát, építsen egy emlékművet vagy vásároljon városát, hogy nyerjen. Vagy legalább nyerj egyelőre.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Könnyed, Indie, Stratégia
Megjelenés
2017. 10. 05.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Red Phoenix Studios
Cikkszám
DIGI00144
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ