A New World: Kingdoms

A New World: Kingdoms
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
853 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

MI AZ ÚJ VILÁG: KIRÁLYSÁGOK?
Új világ: A Kingdoms egy körökre osztott stratégiai 4X játék.
Óvatosan ki kell terjesztenie királyságát épületek építésével és a források kezelésével. A saját birodalom felépítése azonban nem könnyű; kihívások merülnek fel az út mentén, a hegyekről a navigálásig, a riválisoddal és a harcosaiddal.
A TÖRTÉNET:
A lakott Holme kontinensen pusztító csata után a nagy háború túlélői a bolygó felétől a be nem jelentett Horga kontinensen vándoroltak. Gazdag földet kerestek annak érdekében, hogy újjáépítsék a lakosságot, és ismét virágzóvá váljanak. A múltbeli hibákból tanulva a legtöbb városvezető együttesen írt és aláírt békemegállapodást, amely lehetővé teszi a kereskedelmet és a tudományos ismeretek megosztását a békés világért cserébe.

Az egyik vezető nem értett egyet ezzel. A zamoni Vadik megtagadta a megállapodás aláírását, és száműzték a vezetők csoportjából, ám népének erőforrásai és tisztelete továbbra is megvannak, hogy új birodalmat építsen.

Egy újabb nagy háborútól félve a világ vezetői úgy döntöttek, hogy fellépnek Vadik ellen. Bármit megtennének annak megakadályozására, hogy új birodalom alakuljon ki, és megsértse Ustrurn újonnan talált békéjét.
JELLEMZŐK:
Pihentető királyságbővítés
Óvatosan építse fel királyságát, kezdve a várostól. Építsen gazdaságokat, várost, az enyémet és másokat az erőforrások összegyűjtése és az emberek boldogságának megőrzése érdekében a királyságában. Vigyázzon, hogy ne legyen negatív jövedelme vagy kifogyjon a forrásai.

Lenyűgöző alacsony poly látványosság
Fedezze fel a térképet, és építse fel királyságát egy gyönyörű, színes világban.

Győzd le riválisodat!
Győzd le riválisodat, Vadikot, aki kiszámíthatatlanná vált és el akarja pusztítani bárkit, aki az ő hatalmi útján áll. Pusztítsd el a városát, építsen egy emlékművet vagy vásároljon városát, hogy nyerjen. Vagy legalább nyerj egyelőre.

Adatok
Műfaj
Könnyed, Indie, Stratégia
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Red Phoenix Studios
Cikkszám
DIGI00144
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: Windows 7/8/10 (32/64 bites verziók)
Processzor: Intel, AMD
Memória: 6 GB RAM
Grafika: AMD, NVIDIA
DirectX: Verzió: 9.0
Tárhely: 1 GB szabad hely

AJÁNLOTT:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: Windows 7/8/10 (32/64 bites verziók)
Processzor: Intel, AMD
Memória: 8+ GB RAM
Grafika: AMD, NVIDIA
DirectX: Verzió: 11
Tárhely: 1 GB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.