A Hat in Time

A Hat in Time

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
11 745 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Hattyú az időben egy aranyos, mint a pokol 3D-s platformer, egy kislánygal, aki kalapokat varr a gonosz hatalomért.
Egy kislány és az űrhajója
A Hat in Time játékban apró űrutazó lányként játszik, nagy tetővel. Kalandja megáll, ha minden üzemanyaga, az Idődarabok elveszik, és szétszóródik egy közeli bolygón. A Hat Kid-nek most ugrálnia kell, harcolnia kell és új sapkákat kell felszerelnie, hogy bejuthasson az új világ minden sarkába és rekeszébe, hogy helyreállítsa üzemanyagát és folytatja az utazását. Útközben belefut a fenyegető szakácsok maffiájába, a Holt Madár Stúdió ostoba madaraiba, a Subcon Forest kísérteties árnyékaiba és még sok másba!
Gyilkosság a vonaton! Parades! Átadás egy filmstúdióban?
Az Időben lévő Hat minden küldetése egyedi! Egyik pillanatban megoldhatja a Bagoly Express gyilkosságát, nyomokat találva és kihallgatva a helyi embereket, a következő pillanatban a The Big Parade együttes marsallja vagy a madárüzemeltető Dead Bird Stúdió alatt !


Kis gyerek, óriási világok
Szabadon ugorhatsz körül 5 hatalmas világban, új kalandokkal, hogy felfedezhess minden sarkot! Csakúgy, mint minden gyermek, a Hat Kid is szeret mászni és felfedezni, egyetlen hegy sem túl nagy a kalandérzetéhez. Több ugrási mozdulatot is tehet, valamint felmászhat a falakon és átrúghat a rések felett!
Aranyos kalapok, varázslatos fonal és vicces jelvények
A ritka varázslatos fonal felkutatásával és gyűjtésével a Hat Kid új aranyos kalapokat varrhat különféle képességekkel, köztük egy boszorkány kalapot, amely lehetővé teszi számára robbanásveszélyes főzések készítését, és egy fából készült szellemmaszkot, amely lehetővé teszi számára, hogy más dimenziókba is bemutasson. A kalapok még erősebbé válhatnak, ha olyan jelvényeket csatolnak, amelyeket a helyiek találnak, adnak el és kereskednek!
Közösségi finanszírozású, közösség-központú
A Hat in Time játékot sikeresen finanszírozták a Kickstarter programban, közel tízszeresére elérve a célját! Annak érdekében, hogy megünnepeljük a közösségünket, a Hat az időben teljes modifikációval és Steam Workshop támogatással, egy játékon belüli screenshot üzemmóddal és még sok minden mással jelenik meg!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Indie
Megjelenés
2017.10.05
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Gearbox Softwarena
Cikkszám
DIGI00138
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ