A Hat in Time

-6%
A Hat in Time
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
7 842 Ft
Akció: 7 398 Ft
Kezdete: 2021.11.27   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Hattyú az időben egy aranyos, mint a pokol 3D-s platformer, egy kislánygal, aki kalapokat varr a gonosz hatalomért.
Egy kislány és az űrhajója
A Hat in Time játékban apró űrutazó lányként játszik, nagy tetővel. Kalandja megáll, ha minden üzemanyaga, az Idődarabok elveszik, és szétszóródik egy közeli bolygón. A Hat Kid-nek most ugrálnia kell, harcolnia kell és új sapkákat kell felszerelnie, hogy bejuthasson az új világ minden sarkába és rekeszébe, hogy helyreállítsa üzemanyagát és folytatja az utazását. Útközben belefut a fenyegető szakácsok maffiájába, a Holt Madár Stúdió ostoba madaraiba, a Subcon Forest kísérteties árnyékaiba és még sok másba!
Gyilkosság a vonaton! Parades! Átadás egy filmstúdióban?
Az Időben lévő Hat minden küldetése egyedi! Egyik pillanatban megoldhatja a Bagoly Express gyilkosságát, nyomokat találva és kihallgatva a helyi embereket, a következő pillanatban a The Big Parade együttes marsallja vagy a madárüzemeltető Dead Bird Stúdió alatt !


Kis gyerek, óriási világok
Szabadon ugorhatsz körül 5 hatalmas világban, új kalandokkal, hogy felfedezhess minden sarkot! Csakúgy, mint minden gyermek, a Hat Kid is szeret mászni és felfedezni, egyetlen hegy sem túl nagy a kalandérzetéhez. Több ugrási mozdulatot is tehet, valamint felmászhat a falakon és átrúghat a rések felett!
Aranyos kalapok, varázslatos fonal és vicces jelvények
A ritka varázslatos fonal felkutatásával és gyűjtésével a Hat Kid új aranyos kalapokat varrhat különféle képességekkel, köztük egy boszorkány kalapot, amely lehetővé teszi számára robbanásveszélyes főzések készítését, és egy fából készült szellemmaszkot, amely lehetővé teszi számára, hogy más dimenziókba is bemutasson. A kalapok még erősebbé válhatnak, ha olyan jelvényeket csatolnak, amelyeket a helyiek találnak, adnak el és kereskednek!
Közösségi finanszírozású, közösség-központú
A Hat in Time játékot sikeresen finanszírozták a Kickstarter programban, közel tízszeresére elérve a célját! Annak érdekében, hogy megünnepeljük a közösségünket, a Hat az időben teljes modifikációval és Steam Workshop támogatással, egy játékon belüli screenshot üzemmóddal és még sok minden mással jelenik meg!

Adatok
Megjelenés
2017.10.05
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Gearbox Softwarena
Cikkszám
DIGI00138
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: Csak Windows XP SP3 / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10, 64 bites
Processzor: 3,0 GHz-es processzor
Memória: 4 GB RAM
DirectX: Verzió: 9.0c
Tárhely: 8 GB szabad hely

AJÁNLOTT:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: Csak a Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 64 bites verziója
Processzor: 3,5 GHz-es processzor
Memória: 8 GB RAM
DirectX: Verzió: 9.0c
Tárhely: 8 GB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.