A Girls Fabric Face

A Girls Fabric Face
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 546 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Brutális gyilkosság történt a SattleWenben található régi otthonban. Három lányt brutálisan meggyilkolták a házban, és a rendőrség azt nevezi: „A legegyszerűbben elkövetett bűncselekmény, amely valaha történt ebben a városban”. A 16 éves fiatal Anna érdekli az események miatt, és úgy döntött, hogy megvizsgálja a házat. Megérkezve a régi elhagyott helyiségekbe, Anna két kamerát állít fel, és elkezdi vizsgálni a házat, hogy remélhetőleg összegyűjtsön minden olyan adatot, amely bizonyítékot jelenthet. Sajnos semmi sem tűnt rendben. Miután megtanulta a félelmetes dolgokról, amelyek egész idő alatt zajlanak, Anna megállapítja, hogy semmi sem volt olyan, mint amilyennek látszott. Végül szörnyű igazság derül ki, és fontos döntést kell hozni. Mi folyik valójában a „A szövet arcú lányok” elnevezéssel?

Ezen a ponton végre magabiztosan mondhatom, hogy a játék teljes! És nagyon jó ebben. A Minds Eyes hatalmas roncsa után nagyon sok mindent tudtam összegyűjteni olyan játékosok részéről, akik javaslatokat, panaszokat és támogatást adtak nekem az A Girls Fabric Face létrehozásához. Miután elég hosszú ideig dolgoztam, azt hiszem, magabiztosan mondhatom, hogy ez a játék „megfelelő” horror játék. Ebben a játékban sokkal inkább a felfüggesztésre és a kalandra összpontosítottam, mint bármi másra (eltekintve az egész történetről); és azt hiszem, hogy minden nagyon jól ment.

Sok javaslat és panasz alapján itt vannak a fő különbségek ebben a játékban a Minds Eyes-hez képest:

- Hozzáadott eredmények (összesen 9)
- Jelentősen csökkent vándorlás
- Jelentősen megnövekedett játékos-interakció
- 4 különböző végződtetés
- Nagyobb teljesítmény, látvány és az általános játékmenet
- Nagyon magával ragadó környezet, amelyben kíváncsi marad
- Néhány játék titka és egy csodálatos kis húsvéti tojás :)
Mindent egybevetve, azt hiszem, ez a játék sikeresnek bizonyult a szememben. Körülbelül 5-6 éve fejlesztem, és ez idáig, magabiztosan mondhatom, ez a legjobb címem; és remélem, hogy mindannyian azonos módon érzed magad.
Ami a jövőbeli játékban való részvételét illeti, a virtuális valóság támogatásának és a mobil támogatásnak a bevonását tervezem; de ezek a Windows indításának sikerétől függnek; további információ erről később.
A hosszú beszélgetés befejezéséhez csak köszönetet szeretnék mondani minden támogatómnak! És köszönöm mindenkinek, aki letöltötte ezt a játékot. Nagyon remélem, hogy élvezetesnek találja, és megoldja mind a 4 végződést.
Még egyszer köszönöm mindenkinek és boldog játékot! 

** Felhívjuk figyelmét, hogy ezt a játékot EGY ülés közben kell játszani. A játék nem menthető. A becsült játékidő 30–45 perc, és hozzávetőlegesen több mint 2 óra, hogy elérje az összes végződést, és megoldja az összes rejtvényt, ezáltal elérve minden eredményt. Sok szerencsét! Nyugodtan küldjön e-mailt, ha bármilyen kérdése vagy problémája van.

*** Felhívjuk figyelmét, hogy ez a játék villogó fényt is tartalmaz. Szintén ajánlott, hogy senki semmilyen szívbetegséggel, szorongással, stroke-kal, rohammal vagy bármi hasonlóval ne játssza ezt a játékot; ez a játék rendkívül magas a fékezésnél, és tartalmaz olyan félelmeket, amelyek növelik a pulzusszámot, és magában foglalják a kellemetlen érzést. Ezzel a játékkal tudomásul veszi, hogy a saját felelősségére játszik. ***

Adatok
Megjelenés
2017.03.10
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Xaviant
Cikkszám
DIGI00135
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 7 vagy újabb
Processzor: Az i5 + bármilyen, 2012 utáni elegendő lesz
Memória: 4 GB RAM
Grafika: A tisztességes teljesítménnyel a 2012 utáni időszak bármelyikének elegendőnek kell lennie
DirectX: Verzió: 11
Tárhely: 1 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések:A 2013 és 2017 között készített alkatrészekkel rendelkező számítógépeknek meg kell felelniük a játék minimumkövetelményeinek. A tesztelés jó módja annak, hogy játsszon bármelyik korábbi játékommal, amely 100% -ban ingyenes. Ha jól tudja futtatni őket, akkor képesnek kell lennie arra is, hogy futtassa ezt a finoman.

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows 7 vagy újabb
Processzor: i5
Memória: 4 GB RAM
Grafika: A 2015 utáni tisztességes teljesítmény bármineműnek elegendőnek kell lennie
DirectX: Verzió: 11
Tárhely: 1 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések: Minden tőlem telhetőt megteszek annak érdekében, hogy a lehető legkevesebb teljesítményigényes játékot hozzon létre, így ennek a játéknak képesnek kell lennie arra, hogy minden ésszerű teljesítményű számítógépen futtasson és tisztességes teljesítményben játszhasson.
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.