A Druid's Duel

A Druid's Duel

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 828 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Üdvözöljük a Hat évszak birodalmában, ahol a természeti évszakok kiszámítható ciklusa az idő kezdete óta folyamatosan megfordult. De most valami nincs rendben.

A fényes nyári nap egy havas téli előestéren ér véget. Másnap reggel színes őszi levelek törtek, és ezt még a tavaszi esőzések meglepő özönlése követi. Valami (vagy valaki) befolyásolja az értékes évszakokat, és teljes rendetlenséget okoz a birodalomban.

Az ezoterikus rend druidái már régóta elősegítették ezt a termékeny tájat, és hajlamosak voltak erre a finom misztikus egyensúlyra. És Warrennek, egy fiatal druidának, aki frissen van ezoterikus edzéséből, ragaszkodnia kell ahhoz, hogy mi okozza az Évszakok katasztrofális keverését.
A játékosok cselekedetei alapján változó játéktáblán, valamint az erőteljes állati képességekkel rendelkező egységeknél koncentrálnod kell, és soha nem szabad engedni az őrdet.
Függetlenül attól, hogy egyszereplős történetet mesélnek több mint 130 szinten, helyi vagy online multiplayer akár 4 játékos számára, elég sokféle van az új és tapasztalt játékosok számára.
A professzionálisan összeállított zene és felvett zene gyönyörűen éli a hat évszakot.

Semmi véletlenszerű az A Druid párbajában. Egy egyszerű szabályrendszer irányítja a táblát, lehetővé téve a játék gyors elsajátítását, különféle nehézségi beállításokkal, hogy megfeleljen az Ön jelenlegi képességének. A legnehezebb nehézség azonban arra számíthat, hogy hónapokig tölti el az árnyalatok elsajátítását, amelyeket a tábla kezelése létrehozhat.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Indie, Stratégia
Megjelenés
2015.02.25
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Italic Pig
Cikkszám
DIGI00121
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ