7 Wonders: Ancient Alien Makeover

7 Wonders: Ancient Alien Makeover

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
834 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A régóta működő 7 Wonders sorozat egyre jobb és jobb! Az ötödik részlet, a 7 Wonders: Ancient Alien Makeover egy teljesen új játékkomponenst, új Wonders-ot és egy új és izgalmas anyagot - Alien Energy!

A cél továbbra is izgalmas új csodák felépítése, az azonos színű rúnák cseréjével, hogy három vagy annál több mérkőzést összekapcsoljon a felrobbanó bónuszokkal. Készítsen elég meccseket, mielőtt lejár az idő, hogy az arzenálját feltöltéssel és a csodáinak kitöltéséhez szükséges anyagokkal tölthesse fel a szeme előtt! Ahogy elkészíted az egyes táblákat, tégla, víz, drágakövek, táj és most - Alien Energy! Excel és arc bónusz szintek, amelyek mélyen a föld felszínéhez vezetnek, és olyan anyagokat nyerhetnek, mint az arany, hogy díszítse a Csodáit! Ezenkívül először létezik egy másodlagos játékkomponens egy falu felépítéséhez! A mini-játékok épületekkel és dekorációkkal jutalmazzák a játékosokat saját faluk létrehozásához. Építsd meg mind a 7 csodát, majd nyisd ki a varázslatos 8. helyet, a Nazca-völgyet! Új játék és új csodák várják az ősi idegen átalakítást!

FŐBB JELLEMZŐK:
56+ addiktív és kihívást jelentő szint
Bővített játékteret
Új „idegen energia” építőanyag!
Új falusi elem
4 nehézségi mód, beleértve a „Zen” -t is, amelynek nincs időzítője.
A játékosok csillagbesorolást szereznek minden Wonder befejezéséért. A csillagminősítés 2-ről 4-re történő javítása újjáéledhet, mivel ez a Bonus Wonder felszabadításához vezet, és még sok más dologgal díszíti a falut.
A játékosok sokféle eredményt szerezhetnek, amelyeket egy trófea teremben mutatnak be.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Könnyed
Megjelenés
2012.10.24
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Wilco Publishing
Cikkszám
DIGI00091
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ