60 Seconds!

60 Seconds!

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
11 139 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Ted, felelős állampolgár és családtagként, boldog, külvárosi életmódjának enyhe zavarásával kell szembenéznie. A NUKLEÁRIS APOKALIPP.

Mivel csak 60 másodperc van hátra az ütésig, vezesse Ted-t egy őrült, intenzív és akciódús kötőjelbe házán keresztül, hogy családját és hasznos készleteit keresse. Minden ellen fog állni - az idő, a saját bútorod, a ház, amely minden játék során más, és az alapvető kérdés - mit vigyen magával, és kit hagyjon hátra?

A csapadék menedékhelyhez való időben és életben történő elérése csak a kezdet. Bármit is megvertél, és akármit is megmentettél, az létfontosságú szerepet játszik a túlélésben. Minden túlélési történet különbözik, minden nap váratlan eseményekkel lepve meg. Vajon ezek a történetek jól véget érnek? Tőled függ. Adagoljon vizet és vizet, és használja ki legjobban a készleteit, nehezen tudjon választani, sőt még merüljön fel a pusztába.

Sok szerencsét.

TAPASZTALAT
egy külvárosi rémálom, amikor egy nukle lerobbant a szomszédságában ebben az 1950-es években megrendezett atomi, sötét komédiaban.

SÖPÖR
bármilyen kellék, túlélnie kell, és a családtagoknak 60 másodperc alatt rohan át az eljárással létrehozott házban.

KÉSZÍT
a legrosszabbért. Ne csak megragadjon önkényes tárgyakat, tervezze meg túlélését, és kövesse a segélyhívások hasznos tippeit!

ÉLNI
egy csapadék menedékben, bármi mással, amit magával hozott. Hány napot fogsz tartani? Mindenki életre kelti?

DÖNTSD EL
mit kell tennie, ha a poszt-apokaliptikus világ a sarokba szorít téged. Kockáztatja, hogy kimegy? Ki nem eszik vacsorát, ha alig maradt étel? Hogyan viselkedsz egy mutáns csótányfertőzéssel?

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Könnyed, Indie
Megjelenés
2015.05.25
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Robot Entertainment
Cikkszám
DIGI00081
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ