60 Second Strike

60 Second Strike
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
782 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A 60-os második sztrájk egy lövöldözős játék, amelyet perccel vagy órával játszhat egy időben, és egy új, frissítő játékot kínál a klasszikus old-school játékhoz. Ha az idő az életed, meddig lehet tartózkodni?

- ÉLETE IDE: Győzz le ellenségeket és gyűjts össze kristályokat, hogy több időt szerezzen, de vigyázz, mert minél többet veszed el, annál kevesebb idő áll rendelkezésére.

- EGYSZERŰ CÉL VÉGETLEN MEGKÖZELÍTÉSEKKEL: Az eljárással előállított térképek számtalan kihívást kínálnak többféle módban, a művelet csak akkor áll le, ha megteszi.

- Frissítse és testreszabhatja a terhelést: Keverje össze a készségeket és a stratégiát személyes játékstílusának élesítéséhez, és tartsa meg az esélyeket mindig a javára, fegyvereidet és hajóját véglegesen frissítve.

- A SEGÍTSÉG SZÜKSÉGESSÉGE: Az egyéni játékmotor példa nélküli sebességet tesz lehetővé, hogy a lehető leghamarabb eljuthasson a játékba - akkor játszani kell, mielőtt a legtöbb más játék már elindulna.

- Nincsenek visszatérések a gonoszok számára: 60 A Second Strike az Amplecti Chao, egy egyszemélyes indie-ruházati ciklus debütáló kiadása, több mint egy évtizedes iparági tapasztalattal, beleértve a Destroy All Humans! és a Borderlands sorozat.

Adatok
Műfaj
Akció, Indie
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Amplecti Chao
Cikkszám
DIGI00080
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 7
Processzor: i5 3GHz
Memória: 4 GB RAM
Grafika: GeForce 660
DirectX: Verzió: 11
Tárhely: 650 MB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.