303 Squadron: Battle of Britain (Incl. Early Access)

303 Squadron: Battle of Britain (Incl. Early Access)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
11 622 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

HATÁRON EGYSZERŰ NAVÁLIS WARGAME TAPASZTALAT

Ultimate Admiral: A Age of Sail egy egyedülálló harci játék, amely lehetővé teszi, hogy megtapasztalja az Ultimate Series AI és a taktikai motor legjobbjait a haditengerészetben, a szárazföldön és a kombinált fegyverekben történő partra szállítás során, és a tengerészgyalogosok születésének tanúja legyen. A korai hozzáférésű kiadás két kampányt mutat be: Nagy-Britannia vagy az Egyesült Államok számára; mindegyik 30 tengeri és szárazföldi csatával küzd 3 fejezet között. A korai hozzáférés során mindkét kampányt két további fejezettel kívánjuk kibővíteni, amelyek mindegyike körülbelül 15 új csatát tartalmaz.

A híres parancsnok szerepét vállalva a történelmi csaták és események középpontjában állhat.
• A brit kampányban követni fogja Horatio Nelson útját a közép-amerikai part menti hajóttól az admirálisig, aki legyőzte a nagy armadat a Trafalgar csatában.
• Az amerikai kampányban John Paul Jones szerepét fogja játszani, részt vesz a Szabadságharcban, és az Egyesült Államok haditengerészetének erejénél fog állni, amely országának szabadságát nyeri el.

REALISZTIKAI BETÖLTÉS
A csaták megnyeréséhez el kell sajátítania a tengeren történő manőverezés művészetét. A vitorla korában a helyes pozicionálás rendkívül fontos. Szerezd meg az időjárási viszonyokat, tartsd fenn a hatalmas széleket és várd el az ellenséges hajók nehézkes mozgását. Megközelítés egy széles út mentén a saját veszélyére; még a legtapasztaltabb kapitányok is veszélyeztetik az elpusztítást, a hajók elvesztését vagy halálát az ellenség bevonásakor.
Az egyedi széltervek az egyes hajók kötélzetén alapulnak. A reális vitorlásfizika megismétli a tényleges hajók viselkedését, ahol az udvar helyzete megváltozik a választott irány és a szél iránya alapján. Teljes vitorlás esetén a szélhez viszonyított helyzetében a hajója gurulhat, és megakadályozhatja, hogy fegyverei hatékonyan lőjenek. Erős szélben teljes vitorlákkal történő mozgatás szintén megteheti a hajót. A szél ellen haladó hajók hátra tolhatók.

RÉSZLETES KÁRMINDÉK
Egyedi célzórendszer, ahol hozzá lehet rendelni egy célt, hogy a lövész célja a hajó bármely részére összpontosítson. A részletes károsodási modell lehetővé teszi a hajó összes alkatrészének megsemmisítését. Reális ballisztika és ütésfizika, amelyek figyelembe veszik az energiát, a penetrációt, az akadályokat és a rikošetteket. Vastagság alapú deszkarendszer, ahol a védelem romlik, amikor a deszka sérült. A deszka behatolását a felvételi szög és az anyagminőség is befolyásolja.

TÖRTÉNELMI HAJÓK ÉS TERMÉKEK
A vitorla korszakának gyönyörű hajóit a történelmi vagy az admiralitás gyűjtőcsomagjaiból állítottuk elő. Pontos hajótest-modelleket, vitorlázási terveket, fegyvereket, belső fejlesztéseket, történelmi sebességpróbákat használták a hajók létrehozásakor. Több száz órát töltöttünk számos részlet kutatásával a vitorlás korának történeti lövészeteiről és lőfegyvereiről. A történelmi rendelkezésre állás szintén megvalósult. Bizonyos hajókat és fegyvereket csak fedélzeten tartózkodó hajókkal lehet elfogni, vagy az ellenségből el lehet vinni a csatatéren.

A LOGISZTIKA ÉS A FELÜGYELET Fontossága
A játék a haditengerészet harcát szimulálja kis akciókkal, hatalmas flottaharcokig és kétéltű műveletekkel a világ óceánjainak és partjainak irányítása érdekében. A flotta és a flotilla kulcsfontosságú a háború logisztikai támogatásához, amely anyag, áru, kincs és csapatok szállítását igényli. A haditengerészeti hajói képesek döntő sztrájkokat hozni az ellenfél flottái ellen, vagy megszakíthatják ellátási vezetékeiket.

GAMEPLAY
Készítse el flottáját: A nyílt tengeren elért siker előléptetéseket eredményez. Növelje flottáját egy kisebb osztályú, nem osztályozott hajókból egy félelmetes harci flottává, teljes vonalú hajókkal. Testreszabhatja hajóit új technológiákkal, fegyverekkel, és hozzon létre egy flottát, amely megfelel a taktikai doktrínának.
Kezelje legénységét: Minden haditengerészetnél a legénység hatékonyabbá és halálosabbá válik. Minden lövéssel javul a pontosság és a lövészet. Vitorlázás közben javítják állóképességüket és finom irányítást a hajójuk felett. Fedélze fel az ellenséges hajókat és szárazföldi tengerészgyalogosokat a harci képességek fejlesztése érdekében. Természetesen minden veterán halála óriási csapást jelent a haditengerészetre.
Szerezz hírnevet és promóciókat: A csatákban való részvétel során tapasztalatot kapsz, amely lehetővé teszi admirálisod fejlesztését. Fejleszd ki a taktikai doktrínáidat, építs fel gyors és manőverezhető századosokat vagy lassan erősen fegyveres hajókat a tenger irányításához. Bónuszokat kap a szállításhoz, az Admiralitással fenntartott kapcsolatok javításához, a legénység feltöltéséhez, az alacsonyabb felszerelési árakhoz, és további előnyökhöz juthat kampányai támogatása érdekében.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie, Szimuláció
Megjelenés
2020.03.04
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Movie Games
Cikkszám
DIGI00062
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ