1849

1849

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
8 981 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Az év 1849, és Kaliforniában éppen most fedezték fel az aranyat. Úgy dönt, hogy nyugat felé indul, és hírnevet és gazdagságot keres a közeledő Aranylázban.

Megcsapja az aranyat, és egyik napról a másikra bányászmágnás lesz? Vagy építeni fogja vagyonát apránként azzal, hogy 49-eseket csákánnyal és kék farmerrel lát el?
Játékmenet
1849 egy városkezelési játék, amelyet a kaliforniai aranyláz idején játszottak. Az Ön feladata, hogy városokat építsen, népesítse be őket munkásokkal, és győződjön meg arról, hogy őket elszállásolják, táplálják és szórakoztatják. Önnek irányítania és koordinálnia kell a kiterjedt termelési és kereskedelmi hálózatokat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy városai jól fejlődnek.
1849 legfontosabb jellemzői
Kampánymód, amely nyomon követi az Aranyláz fejlődését a bányatáboroktól a nyüzsgő városokig. Minden városi forgatókönyv egyedi kezdési feltételeket, győzelmi gólokat és akadályeseményeket mutat be a játékosoknak.

Homokozó üzemmód eljárási szempontból elkészített térképével a tartózkodási helyéhez, a földrajz (a Csendes-óceán partjától a Sierra Nevada-hegységig), csapadékmennyiség, erőforrások rendelkezésre állása és a kezdő tétel nagysága alapján.

Élénk, nyugati városok, az utcákat szegélyező épületek közvetlenül a kaliforniai Aranyország ihlette.

Több mint 50 erőforrás, amelyet a játékosok fel tudnak ásni, gazdálkodhatnak, finomíthatnak vagy előállíthatnak, miközben összetett városokat építenek.

A SomaSim fejlesztette ki, egy új stúdió, amely mély szimulációs játékok gyártásával foglalkozik a mai játékosok számára

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Indie, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2014. 05. 08.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
SomaSim
Cikkszám
DIGI00041
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ